Με Νίνη, Λούκας και Τζαβέλλα η 11άδα

Στην 11άδα του ΠΑΟΚ επανέφερε τους Νίνη, Λούκας και Τζαβέλλα για το ματς με την Αλκμααρ ο Χουμπ Στέφενς, που θα ακολουθήσει συνταγή... Σαχτάρ Γκαραγκαντί
Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα Αλκμααρ-ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League η UEFA γνωστοποίησε τις 11άδες των δύο ομάδων.
Ο Στέφενς επανέφερε στο αρχικό σχήμα τους Νίνη και Τζαβέλλα, τους οποίους είχε αφήσει εκτός αποστολής για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ.
Στην 11άδα επέστρεψε και ο Λούκας, που επίσης είχε απουσιάσει από το ματς της Κρήτης, ενώ ο ολλανδός τεχνικός αποφάσισε να μην δώσει φανέλα βασικού στον Σαλπιγγίδη.
Με σχηματισμό 4-2-3-1 ο Χακόμπο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, έχοντας μπροστά του τον Κίτσιου (δεξιά), τον Τζαβέλλα (αριστερά) και τους Κατσουράνη, Βίτορ στο κέντρο της άμυνας.
Λάζαρ και Τζιόλης θα απτελέσουν τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Αθανασιάδη θα αγωνιστούν οι Λούκας και Στοχ, που θα αναλάβουν τις πτέρυγες, και ο Νίνης, που θα αγωνιστεί σε ρόλο επιτελικού.
Από τους παίκτες που ταξίδεψαν στην Ολλανδία εκτός αποστολής έμειναν τελικά οι Κωνσταντινίδης, Γεωργιάδης και Γιακουμής, ενώ στον πάγκο θα βρίσκονται οι  Γλύκος, Λίνο, Λόπεθ, Λόρενς, Ολίσε, Νέτσιντ και Σαλπιγγίδης.