Με Ολίσε στην Τρίπολη ο ΠΑΟΚ

Με τον Σεκού Ολίσε να είναι ανάμεσα στους 22 "εκλεκτούς" του Γιώργου Δώνη αναχωρεί το απόγευμα της Παρασκευής η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο Ολίσε έλαβε μέρος στις προπονήσεις από την αρχή της εβδομάδας έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του και από την στιγμή που είναι έτοιμος ο Δώνης τον πήρε στην αποστολή και λογικά θα του δώσει και χρόνο συμμετοχής στο ματς της Τρίπολης. Εκτός 22άδας έμειναν οι γνωστοί τραυματίες, Βούκιτς, Κατσικάς, Σταφυλίδης.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς με τον Αστέρα: Ιτάνζ, Γλύκος, Γιακουμής, Αποστολόπουλος, Έτο, Λίνο, Κωνσταντινίδης, Κατσουράνης, Σίλντενφελντ, Κουμάλο, Ιντζίδης, Κάτσε, Ολίσε, Φωτάκης, Λάζαρ, Κίτσιου, Καμαρά, Λόρενς, Ρομπέρ, Γεωργιάδης, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Με ασκήσεις τακτικής και το βάρος να πέφτει στην ανάπτυξη, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Αστέρα. Ο Ιντζίδης συμμετείχε κανονικά ενώ ο Κωνσταντινίδης αποχώρησε λίγο πριν το τέλος της προπόνησης.

Μετά την καθιερωμένη προθέρμανση, οι ποδοσφαιριστές εξασκήθηκαν στην ανάπτυξη από τα πλάγια και από τον άξονα, καθώς και στα τελειώματα των φάσεων. Η προπόνηση συνεχίστηκε με διπλό στο μισό γήπεδο, όπου δουλεύτηκαν κυρίως οι τοποθετήσεις σε θέση άμυνας.

Οι Κατσικάς, Σταφυλίδης και Βούκιτς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώνεται αύριο με μια προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας (13:00) και στην συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Τρίπολη.