Με πίστη για την ανατροπή ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ετοιμος για τη νίκη - ανατροπή και πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος είναι ο Αστέρας Τρίπολης που ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη ρεβάνς του 1-2 της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ.Ο Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε τους 21 ποδοσφαιριστές της αποστολής για το δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Δικέφαλο που θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου (27/04, 20:00GR). Στην αποστολή συμμετέχουν κανονικά οι Ντε Μπλάσις, Περόνε, Ουσέρο και Μπαρτολίνι, οι οποίοι αντιμετώπισαν πρόβλημα τραυματισμού μέσα στην εβδομάδα.

Εκτός έμειναν οι γνωστοί απόντες Φούλοπ και Φορμίκα, αλλά ούτως ή άλλως δεν επηρεάζουν τα πλάνα του Τσιώλη.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές της αποστολής έχουν ως εξής: Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Κοντοές, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Καστέλς, Αλβάρεζ, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Σέτι, Ναβάρο, Κάφα, Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Ουρτάδο, Μπακασέτας, Καλαντζής, Περόνε και Λένσε.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός φέρεται να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει έχοντας μονάχα ένα δίλημμα, που αφορά τον γκολκίπερ με τον έμπειρο, αλλά σε κακή κατάσταση Μπαντή να μάχεται για τη θέση με τον νεαρό αλλά σε καλή κατάσταση, όπως έδειξε στο ματς με τον ΟΦΗ, Γεωργακόπουλο.

Οι υπολοιποι δέκα θα είναι οι Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Πιπίνης στην άμυνα. Οι Αλβάρες και Ουσέρο θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ οι Ναβάρο, Ράγιος και Ντε Μπλάσις θα βρίσκονται πίσω από τον Λέντσε, που θα ξεκινήσει στην κορυφή.