Με τέσσερα νέα πρόσωπα η Βέροια κόντρα στον ΠΑΟΚ


Σε αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα με την Κέρκυρα θα προχωρήσει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης στο σαββατιάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα δίνοντας φανέλα βασικού στους Μπάρμπα, Μπαργκάν, Μπερτίν και Μοκάκε.Σύμφωνα με αυτά που έδειξε ο τεχνικός της Βέροιας, προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει στην αρχική ενδεκάδα τέσσερα νέα πρόσωπα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην Κέρκυρα.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Μπάρμπας θα επανέλθει στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Ορέστες, ο Φράντζ Μπερτίν θα αγωνιστεί ως δεξιός οπισθοφύλακας στην θέση του τιμωρημένου Γεωργιάδη, ο Κενάν Μπαργκάν θα πάρει στην αριστερή πλευρά την θέση του Γκιγέρμο, ο οποίος θα αγωνιστεί ως αμυντικός χαφ μιας και ο Γεωργέας είναι τιμωρημένος, ενώ ο Μάρκους Μοκάκε θα παίξει αντί του επίσης τιμωρημένου Κόστλι στην επίθεση.

Οι υπόλοιποι επτά παίκτες θα είναι αυτοί που ξεκίνησαν κόντρα στην Κέρκυρα, δηλαδή οι Τζόναθαν, Αμαραντίδης, Ορέστες, Καλογέρης, Γκιγέρμο, Ολαϊτάν, Ιωάννου.

Να σημειωθεί ότι ο Νίκος Καλτσάς, που ταλαιπωρούνταν τις τελευταίες μέρες από γαστρεντερίτιδα, προπονήθηκε σήμερα κανονικά και θα είναι στην αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Στην 18άδα θα βρίσκεται και ο Σιρίλ Καλί που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, όπως επίσης μετά από πολύ καιρό και ο Αλέξης Βεργώνης που αποθεραπεύτηκε, μετά την επέμβαση που έκανε στους χιαστούς.