"Με τη φωνή και την ψυχή μας, να κρατήσουμε τον Ηλυσιακό ψηλά"

Η ΚΑΕ Ηλυσιακός, με ανακοίνωση που εξέδωσε, κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να δώσει βροντερό παρών στον αγώνα της Μεγάλης Τρίτης (30/4) με τον ΚΑΟΔ.Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
"Τη Μεγάλη Τρίτη όλοι μαζί, θα δώσουμε απαντήσεις!!!

Επειδή, ίσως για κάποιους, η σιωπή και η αξιοπρέπεια εκλαμβάνονται ως αδυναμία, η οικογένεια του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ, από τον πρόεδρο έως τον τελευταίο οπαδό της ομάδας, θα απαντήσει με πράξεις, σε όλους αυτούς που ΔΕΝ θέλουν τον ΗΛΥΣΙΑΚΟ στην Α1.

Οι τρικλοποδιές και τα χτυπήματα κάτω από τη μέση δεν μας πτοούν, μας δυναμώνουν. Να είστε σίγουροι. Είμαστε δυνατοί και ενωμένοι!

Τη Μεγάλη Τρίτη, στη μάχη της χρονιάς με τον ΚΑΟΔ, ο κόσμος του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ θα γεμίσει το γήπεδο και μαζί με την ομάδα, θα πάρει τη νίκη που θα μας κρατήσει για 4η συνεχόμενη χρονιά στην Α1. Είτε το θέλουν κάποιοι, είτε όχι!

Καλούμε όλους τους Ιλισιώτες, να στείλουν το δικό τους μήνυμα και να (απο)δείξουν ότι ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ήταν, είναι και θα παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία!

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια... Ραντεβού στο γήπεδο! Με τη φωνή και την ψυχή μας, να κρατήσουμε την ομάδα μας ψηλά! Εκεί που της αξίζει!"

ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ".