Με Τσάβι και Αλμπα στο Παρίσι

Ευχάριστα είναι τα νέα για την Μπαρτσελόνα, καθώς τόσο ο Τσάβι Ερνάντεζ όσο και ο Τζόρντι Αλμπα αποθεραπεύτηκαν και ως εκ τούτου είναι διαθέσιμοι για το ματς της Τρίτης (2/3, 21:45GR) με την Παρί Σεν Ζερμέν για τη φάση των "8" του Champions League.Αμφότεροι συμπεριλήφθηκαν στην 21μελή αποστολή των "μπλαουγκράνα" για τον πρώτο προημιτελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ με την ομάδα θα ταξιδέψει και ο Ερίκ Αμπιντάλ, ο οποίος ήταν και στην αποστολή για το σαββατιάτικο ματς (30/3) με την Θέλτα για το πρωτάθλημα. Αντίθετα, έμεινε εκτός για λόγους τακτικής ο Ντος Σάντος.

Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα της Καταλονίας, πιθανότατα θα ακολουθήσει την ομάδα και ο Τίτο Βιλανόβα, αλλά θεωρείται πολύ δύσκολο να βρίσκεται στον πάγκο και έτσι καθήκοντα πρώτου προπονητή θα έχει και πάλι ο συνεργάτης του, Τζόρντι Ρόουρα.

Αναλυτικά η αποστολή της Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Πίντο, Αλβες, Πικέ, Φάμπρεγας, Τσάβι, Βίγια, Ινιέστα, Αλέξις, Μέσι, Τιάγκο, Μασεράνο, Μπαρτρά, Μπουσκέτς, Αλμπα, Μοντόγια, Αμπιντάλ, Σονγκ, Τέγιο, Οιερ, Ντελοφέ.