Μιλίνκοβιτς: Ανυπομονώ να πιάσω δουλειά στον Αρη


Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς φτάνει το μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη, συνοδευόμενος από τον Ζόραν Λόντσαρ και το απόγευμα θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση στο "Δασυγένειο" με τον Αρη. "Είμαι χαρούμενος, ανυπομονώ να ξεκινήσω δουλειά", δήλωσε ο νέος τεχνικός των κιτρίνων.Ανυπόμονος να σηκώσει μανίκια και να πιάσει δουλειά δείχνει ο νέος τεχνικός του Αρη, Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής με δήλωσή του στα "Αθλητικά Νέα των Συντακτών" δίνει το στίγμα του για την επόμενη μέρα των κιτρίνων θέλοντας να κάνει μια νέα αρχή με τους Θεσσαλονικείς.

"Είμαι χαρούμενος, ανυπομονώ να ξεκινήσω δουλειά", δήλωσε ο νέος τεχνικός των κιτρίνων, που έρχεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη και πιάνει κατευθείαν δουλειά, αφού δεν έχει και πολύ χρόνο στη διάθεσή του μέχρι τον κυριακάτικο αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Ο Μιλίνκοβιτς έρχεται οδικώς από το Βελιγράδι μαζί με τον Λόντσαρ και αφού υπογράψει το συμβόλαιό του μονοετούς διάρκειας, πιθανότατα θα παρουσιαστεί θα προπονήσει το απόγευμα για πρώτη φορά την νέα του ομάδα.