Μιλίνκοβιτς: Σηκώστε κεφάλι, σας πιστεύω, θα τα καταφέρουμε!


Ακόμη κι ένα 24ωρο μετά το παιχνίδι στα Πηγάδια, κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει στο στρατόπεδο του Αρη το πως χάθηκε το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ντόπες από Μιλίνκοβιτς στους παίκτες. Πεισμωμένοι οι κίτρινοι για να δώσουν απαντήσεις. Γεμάτο το ιατρικό δελτίο ενόψει Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου.Η ατυχία και η διαιτησία κόστισαν στον Αρη ένα ακόμη ανεπιτυχές αποτέλεσμα στην Ξάνθη. Στο στρατόπεδο της ομάδας δεν μπορούσαν να χωνέψουν πως χάθηκε το συγκεκριμένο παιχνίδι, απ' τη στιγμή που οι κίτρινοι είχαν 2 δοκάρια και άλλες 3-4 καλές ευκαιρίες για γκολ, την ώρα που δεν τους δόθηκε καθαρό πέναλτι στον Τάτο.

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς σε μια προσπάθεια να ανυψώσει το πεσμένο ηθικό των παικτών του στην προπόνηση της Τρίτης προέβη σε "ντόπες". Ο Σέρβος τεχνικός τους είπε μεταξύ άλλων: "Σηκώστε κεφάλι και μην τα παρατάτε. Δείξατε στην Ξάνθη μέρος των δυνατοτήτων σας. Το τελικό σκορ ήταν προϊόν της ατυχίας, αλλά και της διαιτητικής αδικίας. Εγώ σας πιστεύω και θεωρώ ότι η ομάδα θα πάει καλά στη συνέχεια".

Και οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους εμφανίστηκαν πεισμωμένοι με τα όσα έχουν συμβεί στα τελευταία ματς και άπαντες έλεγαν πως θα τα δώσουν όλα στη συνέχεια, προκειμένου ο Αρης να κάνει ένα σερί νικών και να φύγει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, κι ενόψει του αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό Βόλου την Πέμπτη το ιατρικό δελτίο της ομάδας είναι γεμάτο. Συγκεκριμένα, λόγω τραυματισμού, έξι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν σήμερα ατομικό πρόγραμμα, ενώ άλλοι δύο έκαναν θεραπεία.

Πρόκειται για τους Σαλόζε Ουντότζι (κάκωση στο γόνατο), Ηλία Σταυρόπουλο (κάκωση έσω πλαγίου), Ρούμπεν Πουλίδο (οίδημα στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του), Νίκο Αγγελούδη (δέχτηκε μια κλοτσιά στον αστράγαλο), Παντελή Αντωνιάδη (τενοντίτιδα στον προσαγωγό) και Γιάννη Παπαδόπουλο.

Από εκεί και μετά, οι Μιχάλης Κύργιας, ο οποίος υπέστη θλάση στον δικέφαλο (ο χρόνος της αποθεραπείας του υπολογίζεται στις τρεις εβδομάδες) και Άντι Ρένια, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα (ο χρόνος της αποθεραπείας του υπολογίζεται στις δύο εβδομάδες), ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.