Μιραλάς: Βλέπω… Άντερλεχτ

Υποστηρικτής των βελγικών ομάδων στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, δηλώνει ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος βλέπει... άσο απόψε (21:45GR) στις Βρυξέλλες.Οι δηλώσεις του Βέλγου επιθετικού της Εβερτον στον Τύπο της πατρίδας του:

"Αν και υποστηρίζω λίγο τον Ολυμπιακό έχοντας παίξει για δύο χρόνια στην ομάδα, θα εκπλήξω πολλούς λέγοντας πως ελπίζω να προκριθεί η Άντερλεχτ. Υποστηρίζω τις βελγικές ομάδες στο Champions League. Θεωρώ πως έχει ελπίδες η Άντερλεχτ να περάσει. Σήμερα πιστεύω πως θα κερδίσει η Άντερλεχτ. Είναι ένα παιχνίδι που θα ήθελα να παρακολουθήσω. Θα δούμε αν θα τα καταφέρω.

Όταν πήγα στον Ολυμπιακό ήμουν η πρώτη μεταγραφή. Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, ακολούθησαν άλλες επτά. Μια εβδομάδα αργότερα απολύθηκε ο προπονητής και ήρθε ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ήρθαν άλλοι δέκα παίκτες. Είναι φυσιολογικό αυτό στην Ελλάδα. Οι πρόεδροι πληρώνουν τους παίκτες και τους προπονητές κι αν δουν ότι δεν ικανοποιούν με την παρουσία τους, τους διώχνουν".

Τέλος αναφέρθηκε και στον Κώστα Μήτρογλου. "Μπορεί να τα καταφέρει σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα. Είναι ένας πολύ καλός επιθετικός κι έχει ήδη αποκτήσει αρκετή εμπειρία στο Champions League".