Μιχαλάκης: Ε, όχι να μιλάει ο κ. Μπέος για τρομοκρατία

Ο μεγαλομέτοχος της Καλλονής, Νίκος Μιχαλάκης απάντησε στα όσα κατήγγειλε ο Αχιλλέας Μπέος περί τρομοκρατίας στον αγώνα με τον Βόλο, αναφέρθηκε στην άνοδο της ομάδας του, ο θέμα του γηπέδου της Καλλονής και έστειλε το μήνυμα: "Όλα για τη Λέσβο, όλα για το νησί".Αναλυτικά οι δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της Καλλονής στο AstraRadio:

"Καταρχάς θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους πάντες που δούλεψαν σε αυτή την ομάδα και κατάφεραν κάτι τόσο σημαντικό. Δεν ήμουν μόνος σε όλο αυτό, δεν είναι η επιτυχία της Καλλονής, μα ολόκληρου του νησιού. Δεν θέλω να είμαι από τους προέδρους με δόξες και τιμές, θέλω όλοι να ζήσουν το όνειρο. Πέρυσι, στη κοπή της πίτας της ομάδας είχα πει ότι η Αργώ είναι η ομάδα μας και αυτή όταν φτάσει στη Superleague, θα έχει φτάσει στο λιμάνι της, γι’ αυτό και γράψαμε ότι η Αργώ έφτασε στο λιμάνι της, δικαιωθήκαμε! Βάλαμε ένα στόχο και το πετύχαμε, ότι στόχο κι αν βάζουμε τον πετυχαίνουμε στην ομάδα.

Σε ότι αφορά το γήπεδο, θα ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης και όσοι χθες από το Βόλο μιλούσαν για πλυσταριά, θα δουν τι θα φτιάξουμε για τη Superleague. Ο κ. Μπέος δεν μπορεί να μιλάει για τρομοκρατία, τουλάχιστον όχι αυτός, δεν είναι ο κατάλληλος. Άλλωστε όλο το γήπεδο μας το χαρακτηρίζουν εκκλησία, πως ξαφνικά έγινε κόλαση για μια αντίπαλη ομάδα; Επίσης θέλω να πω, πως είναι άξιο απορίας το πώς ο κ. Μπέος τη μια ισχυρίζεται ότι δεν είναι παράγοντας του Ολυμπιακού, και πώς από την άλλη κατηγορεί και λέει ότι θα κάνει κινήσεις.

Παρόλο που ο Δήμος κινείται με ρυθμούς χελώνας και εμείς με άλλους ρυθμούς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είμαστε έτοιμοι στη Superleague. Κάποιοι δεν μας αφήνουν να πάμε μπροστά και αναφέρομαι σε 10-15 ανθρώπους που θέλουν να λέγονται παράγοντες του Λεσβιακού ποδοσφαίρου και δεν αφήνουν τίποτα να πάει μπροστά.

Ειδικότερα αναφέρομαι στη σφηκοφωλιά αυτή που λέγεται Ε.Π.Σ. Λέσβου, και δεν ξέρει τι αντιπροσωπεύει. Όλοι θέλουν να συμμετάσχουν στην ομάδα, να γίνουν παράγοντες της ομάδας γι’ αυτό αντιδρούν έτσι, γιατί τους έχουμε αποκλείσει. Σε όλους δίνω ευκαιρίες, όμως αν δεν την αρπάξουν, τους αποκλείω.

Έδωσα μια τεράστια ευκαιρία στον Αιολικό για να γίνει μια τεράστια ενιαία ομάδα στο νησί και δεν την ήθελαν, τώρα όμως η ομάδα του νησιού είναι η Kαλλονή, δεν αντιπροσωπεύει μόνο τη κωμόπολη της Καλλονής, αλλά όλο το νησί, και πιστεύω έχουμε ένα πολύ όμορφο όνομα για ομάδα και δεν θέλω να το αλλάξω, πλέον!

Όταν πήρα την ομάδα από την Καλλονή και την έφερα να αγωνιστεί στη Μυτιλήνη, το έκανα για να δει όλος ο κόσμος ποδόσφαιρο, να έρθει στο γήπεδο, και έτσι έγινε. Μου αρέσει να παίρνω κάτι, να το χτίζω εγώ ο ίδιος και να το κάνω μεγάλο, μας αρέσει στην ομάδα να δημιουργούμε! Έχουμε πιστεύω το καλύτερο φίλαθλο κοινό! Μανάδες, παππούδες, γιαγιάδες, παιδιά… Όλοι έρχονται να δουν ποδόσφαιρο και όχι βανδαλισμούς. Αυτοί που ασχολούνται με το κοινό της Καλλονής, με τα μέσα δικτύωσης και κρίνουν το κοινό της Καλλονής, είναι Losersγιατί είναι στην απ’ έξω. Όλα γίνονται γι’ αυτό το νησί, αυτός ο τόπος πρέπει να αναδειχθεί και να φύγει από τη μιζέρια. Όλα για τη Λέσβο, όλα για το νησί!".