Μολφέτας: Κάτι καλύτερο από πέρυσι

Να παρουσιάσει ακόμα καλύτερη εικόνα από αυτή, που παρουσίασε πέρσι, εξασφαλίζοντας συμμετοχή στα πλέι οφ της Α1, είναι ο στόχος του Απόλλωνα Πατρών

Στην πρώτη του σεζόν μετά από χρόνια στη μεγάλη κατηγορία ο Απόλλων Πατρών αποτέλεσε την ευχάιστη έκπληξη δημιουργώντας ένα εξαιρετικό σύνολο, που κατάφερε εύκολα να εξασφαλίσει την παραμονή, αλλά και να τερματίσει στην πρώτη 8άδα.
Οι άνθρωποι του Απόλλωνα στοχεύουν φέτος ακόμα πιο ψηλά και είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του προέδρου, Ανδρέα Μολφέτα, που εμπιστεύεται απόλυτα όσους τρέχουν την ομάδα.
Οι δηλώσεις του στην εφημερίδα "Γνώμη"
Για τις φετινές μεταγραφικές κινήσεις του Απόλλωνα Πατρών: "Η στάση μας είναι γνωστή και δεν αλλάζει. Στόχος μας είναι να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα παλέψει για να πετύχει κάτι καλύτερο από πέρυσι και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε. Έχω εμπιστοσύνη στους προπονητές, τους εφόρους και όλο το τιμ ότι έχουν κάνει τις καλύτερες επιλογές στις μεταγραφές του καλοκαιριού και όλα θα πάνε καλά.
Είναι επίσης σημαντικό ότι συνεχίσαμε να επενδύουμε στους Έλληνες και ταλαντούχους παίκτες, οι οποίοι θα πάρουν ευκαιρίες και ελπίζω να τις πιάσουν από τα μαλλιά. Είναι σημαντικό ότι φέτος κάναμε έντεκα μεταγραφές για τα τμήματα υποδομών του συλλόγου και πιστεύω ότι θα βγουν και νέοι παίκτες που θα βοηθήσουν την πρώτη ομάδα".
Για τους φιλάθλους του Απόλλωνα Πατρών: "Ο κόσμος της Πάτρας είναι μαζί μας και τον ευχαριστούμε πολύ για αυτό. Ελπίζω και τη νέα σεζόν να σταθεί δίπλα μας και να μας βοηθήσει, γιατί τον έχουμε ανάγκη".
Για το εάν θα γίνει άλλη προσθήκη στο ρόστερ: "Ό,τι χρειαστεί να γίνει, θα το κάνουμε, έχουμε εμπιστοσύνη στο τεχνικό τιμ και όταν χρειαστεί θα γίνει και η προσθήκη του ψηλού".