Μοναδικές στιγμές 3D ψυχαγωγίας από την LG!

Σε μια ευχάριστη και εντυπωσιακή εκδήλωση, η LG προσέφερε τη δυνατότητα στους παρευρισκομένους να απολαύσουν 3D το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό αγώνα της Ευρώπης Στις 25 Μαΐου, η LG Electronics Hellas (LG), πραγματοποίησε στο The Mall Athens ένα εντυπωσιακό event για τους ποδοσφαιρόφιλους και τους φίλους της τεχνολογίας. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν 3D τον τελικό του Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου μεταξύ της Μπάγερν και της Ντόρτμουντ, στο εντυπωσιακό 3D Video Wall καθώς και στην Ultra HD TV 84’’ της LG.

Το LG 3D Video Wall  διαθέτει παγκοσμίως* το λεπτότερο πλαίσιο Bezel –to- Bezel. Χάρη στο λεπτό και κομψό σχεδιασμό του που εξασφαλίζει ενιαίες και ομοιόμορφες εικόνες, οι θαμώνες απόλαυσαν τον αγώνα σε 9 οθόνες των 55 ιντσών (3x3 video wall). Η ασυναγώνιστη LG Ultra HD TV 84’’ αντίστοιχα, είναι η πρώτη παγκοσμίως Ultra HD 3D τηλεόραση με διαγώνιο 84 ιντσών που προσφέρει εντυπωσιακή εικόνα με ανάλυση 4Κ και 8 εκατομμύρια pixels ανά κάδρο.

<img src="/files/Image/2013/may/28/lg1.jpg" alt="" />

Οι θαμώνες της μεγάλης ποδοσφαιρικής βραδιάς επισκέφθηκαν το stand της LG με τα καινούρια smartphones, γνώρισαν το LG pocket photo, με το οποίο τύπωσαν τις φωτογραφίες τους μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, καθώς και έζησαν μοναδικές εμπειρίες gaming στις LG Smart τηλεοράσεις. Προτού ξεκινήσει ο μεγάλος αγώνας, οι παρευρισκόμενοι κλήθηκαν να προβλέψουν το τελικό σκορ, χρησιμοποιώντας την πρωτοποριακή λειτουργία Quick Memo που υπάρχει στα LG smartphones, ώστε να μπουν στην κλήρωση για ένα Optimus L7II, το νέο μέλος της δημοφιλούς σειράς L SeriesII που κυκλοφόρησε πρόσφατα στην ελληνική αγορά.

Η LG προχωράει τη ψυχαγωγία σε νέο επίπεδο και προσφέρει ευχάριστες στιγμές σε όλους, γιατί Life’s Good!

<img src="/files/Image/2013/may/28/lg3.jpg" alt="" />

Σχετικά με την LG Electronics, Inc.
Η LG Electronics, Inc. αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας και καινοτομίας στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, στην κινητή επικοινωνία και στις οικιακές συσκευές. Με εργατικό δυναμικό 87.000 ανθρώπους σε 113 μονάδες παγκοσμίως, η LG πέτυχε παγκόσμιες πωλήσεις 45,22 δισ. USD (50,96&#160; τρισεκατομμύρια κορεάτικα γούον KRW) για το 2012. Η LG Electronics αποτελείται από τέσσερις επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακή Ψυχαγωγία, Κινητή Επικοινωνία, Οικιακές Συσκευές, Κλιματισμός και Ενεργειακές Λύσεις. Η LG αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή επίπεδων οθονών τηλεοράσεων, συσκευών κινητής τηλεφωνίας, κλιματιστικών, πλυντηρίων ρούχων και ψυγειοκαταψυκτών. Η LG είναι επίσημος εταίρος 2012 ENERGY STAR®. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lgnewsroom.com

Σχετικά με την LG Electronics Home Entertainment Company
Η LG Electronics Home Entertainment Company είναι παγκόσμια ηγέτιδα εταιρεία στην παραγωγή επίπεδων οθονών, συσκευών αναπαραγωγής ήχου, προϊόντων αναπαραγωγής εικόνας, οθονών Η/Υ, επαγγελματικών οθονών και συστημάτων ασφαλείας για τις καταναλωτικές και επαγγελματικές αγορές. Το φάσμα των προϊόντων της LG Home Entertainment Company περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, τηλεοράσεις LCD και Plasma, oθόνες LED &amp; LCD, συστήματα home theater, συσκευές αναπαραγωγής Blu-ray, συσκευές ήχου και εικόνας, οθόνες Plasma κ.α. Η εταιρεία επικεντρώνεται στην παραγωγή προϊόντων οικιακής ψυχαγωγίας με πλούσια και πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, ενώ ταυτόχρονα επιδιώκει το μοντέρνο σχεδιασμό και την εξέλιξη των τεχνολογιών, για τη βελτίωση της οικιακής διασκέδασης. H LG Home Entertainment Company, είναι επίσης ηγέτιδα εταιρεία στην παροχή επαγγελματικών και B2B προϊόντων και λύσεων, όπως ψηφιακή σήμανση, συστήματα τηλεδιάσκεψης και κάμερες ασφαλείας IP.

Σχετικά με την LG Electronics Hellas
Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες after sales. Το 2012 η LG Electronics Ελλάς συμπλήρωσε 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Ελλάδα, κατά τα οποία είναι πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής και έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της&#160; πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών και επαγγελματικών λύσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr