Μορφέσης: Θα διεκδικήσουμε την πρόκριση στην Ισπανία

Μετά το νικηφόρο παιχνίδι της Εθνικής γυναικών εναντίον της Ουγγαρίας με 12-9 στο Πέτρος Καπαγέρωφ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μορφέσης, σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι της Τετάρτης (13/3), όσο και στο επόμενο κόντρα στη Ισπανία το ερχόμενο Σάββατο (16/3)."Είμαστε μία ανανεωμένη ομάδα, παίζοντας σήμερα επίσης εναντίον μιας ομάδας με αρκετές αλλαγές και νέες παίκτριες. Πήραμε μια σημαντική νίκη.

Τα κορίτσια έδειξαν πως θέλουν δουλειά ακόμη. Πρέπει να δείξουμε υπομονή και να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας.
Οσον αφορά το παιχνίδι που μένει με την Ισπανία, θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε όσο μπορούμε. Η μία ομάδα ξέρει την άλλη.

Η Ισπανία πιστεύω πως είναι αυτή τη στιγμή πολύ καλύτερη, καθώς έχει το ίδιο ρόστερ με αυτό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, πλην μίας αλλαγής.
Εμείς από την άλλη, είμαστε κατά πολύ αλλαγμένοι. Παρόλα αυτά θα διεκδικήσουμε τη νίκη και την πρόκριση στα τελικά του Πεκίνου", είπε ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός και συνέχισε αναφερόμενος στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Εθνική γυναικών στην προετοιμασία της:
"Εμείς θα προσπαθήσουμε από την πλευρά μας να κάνουμε τη μεγάλη έκπληξη και να πάμε στο Πεκίνο, αλλά ακόμη κι αν δε μπορέσουμε, πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται για το Παγκόσμιο της Βαρκελώνης.
Δυστυχώς η προετοιμασία μας γίνεται κάτω από δύσκολες συνθήκες. Θα προετοιμαστούμε με τα μέσα που θα έχουμε και σε όποιο κολυμβητήριο βρούμε".