Μουρίνιο: Τα δώσαμε όλα και φτάσαμε κοντά

Η Ρεάλ Μαδρίτης τα έδωσε όλα και έφτασε κοντά στην ανατροπή και την πρόκριση στον τελικό του Champions League, όπως δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο. Παράλληλα, ο πορτογάλος τεχνικός των μερένχες τόνισε ότι η ομάδα του πλήρωσε την κακή εμφάνιση και ήττα του πρώτου αγώνα, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως "θα είμαι του χρόνου όπου με αγαπάνε"."Τα δώσαμε όλα και φτάσαμε κοντά στην πρόκριση. Οι παίκτες μου πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις και βρεθήκαμε κοντά.

Εάν είχαμε σκοράρει νωρίτερα στο ματς θα είχαμε πιο πολλές ευκαιρίες να περάσουμε. Στο ποδόσφαιρο και θα νικήσεις και θα χάσεις. Εμείς θα μπορούσαμε να είχαμε περάσει.

Ο Γουέμπ είναι ένας καλός διαιτητής και από τους αγαπημένους μου, όμως το χέρι του Χούμελς ήταν για κόκκινη κάρτα και για αποβολή.

Τον άφησε έτσι για να μην χάσει τον τελικό. Ετσι θα δώσει το παρών στον αγώνα αυτόν. Δεν ξεχνάω σίγουρα το πρώτο ματς. Ημασταν πολύ μα πολύ κακοί και τιμωρηθήκαμε γι' αυτό.

Δεν τιμωρηθήκαμε για το αποψινό αλλά για το πρώτο παιχνίδι. Σήμερα ήμασταν ομάδα. Είχαμε χαρακτήρα, μεγάλη επιθυμία και πάθος και θα μπορούσαμε να τα είχαμε καταφέρει.

Οσο για μένα; Θα είμαι του χρόνου όπου με αγαπάνε. Η Ρεάλ είναι μία φανταστική ομάδα και το παν είναι να κερδίζεις τίτλους", είπε ο πορτογάλος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.