Μπέκαμ: Πρώτα η Ρεν, μετά η Μπαρτσελόνα

Ο άγγλος μεσοεπιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Ντέιβιντ Μπέκαμ, κάλεσε όλους στην γαλλική ομάδα να συγκεντρωθούν στο προσεχές παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Ρεν.Λίγες μέρες πριν την ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά του Champions League, η Παρί αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ρεν για το γαλλικό πρωτάθλημα, με τον Μπέκαμ να υπογραμμίζει πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να στρέψουν όλη την προσοχή τους στο ματς πρωταθλήματος και έπειτα να ασχοληθούν με τη ρεβάνς (10/4) της Βαρκελώνης.

Σε δηλώσεις του στον γαλλικό Τύπο, ο άγγλος ποδοσφαιριστής τόνισε: "Πρέπει να επικεντρώσουμε την προσοχή μας στον αγώνα με την Ρεν. Είναι η επόμενη μεγάλη δοκιμασία που έχουμε. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί, όπως κάναμε και στον αγώνα με την Μονπελιέ. Μετά από αυτό το παιχνίδι, θα σκεφτούμε ξανά το Τσάμπιονς Λιγκ. Το γαλλικό πρωτάθλημα είναι δύσκολη διοργάνωση και για αυτό ήθελα να παίξω στην Παρί Σεν Ζερμέν. Κάθε φορά που στην καριέρα μου αντιμετώπισα γαλλικές ομάδες, ήταν αρκετά ανταγωνιστικές. Είναι πρόκληση για μένα να παίξω σε αυτό το πρωτάθλημα. Θέλω να βοηθήσω, όπως και οι συμπαίκτες μου, την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να πετύχει τους υπόλοιπους στόχους της. Είμαι περήφανος που ανήκω σε μια ομάδα, στην οποία φτιάχνω και εγώ το μέλλον της".

Για το 2-2 με την Μπαρτσελόνα στο "Παρκ Ντε Πρενς" και για την ρεβάνς στην Βαρκελώνη, ο Μπέκαμ δήλωσε: "Δεν νομίζω πως είχαμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κόντρα στην Μπαρτσελόνα, καθώς μπορούσαμε να νικήσουμε, μιας και παίζαμε εντός έδρας. Οπωσδήποτε, όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ απέναντι σε μια ομάδα, όπως η Μπαρτσελόνα, πάντα είναι δύσκολα τα πράγματα. Ομως δεν ήταν κακό αποτέλεσμα. Τώρα ξέρουμε πως πρέπει να σκοράρουμε και να κερδίσουμε. Πιστεύω πως μπορούμε να προκριθούμε. Έχουμε παίκτες με ποιότητα και το δείξαμε στο πρώτο ματς. Εχουμε χαρακτήρα και όταν παίζεις κόντρα σε μια ομάδα, όπως η Μπαρτσελόνα, κάθε λεπτό είναι μια μάχη. Πάντα είναι δύσκολο να παίζεις κόντρα σε τέτοιες ομάδες".