Μπήκαν Ιμπαγάσα, Μέγερι και Φέισα, ατομικό ο Αβραάμ

Ευχάριστα μαντάτα στον Ολυμπιακό μετά την επιστροφή των παικτών στις προπονήσεις, αφού Ιμπαγάσα, Φέισα και Μέγερι προπονήθηκαν κανονικά. Ατομικό έκανε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, που "τρέχει" για να προλάβει τον τελικό του ΚυπέλλουΣτο γήπεδο επανήλθαν το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα (6/5) οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου, το Σάββατο (11/5) , με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν σήμερα τον ρυθμό με τον οποίο προετοιμάζονται.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε πολλές ασκήσεις επάνω στην κυκλοφορία της μπάλας, με πολύ έντονη πίεση από την πλευρά των παικτών που δεν την είχαν στην κατοχή τους. Η ταχύτητα και η ακρίβεια στην πάσα ήταν το ζητούμενο, με τον Βίκτορ Σάντσεθ και τον Νικοπολίδη να φωνάζουν διαρκώς, δίνοντας ρυθμό στις ασκήσεις.
Στη συνέχεια η ένταση ανέβηκε ακόμη περισσότερο, με τους παίκτες να δουλεύουν στο κομμάτι της ανάπτυξης του παιχνιδιού, αρχίζοντας από την άμυνα και φτάνοντας μέχρι την τελική προσπάθεια και το γκολ. Η προπόνηση συνεχίστηκε με δίτερμα, σε χώρο μικρότερο του μισού γηπέδου και συγκεκριμένα από μεγάλη περιοχή σε μεγάλη περιοχή.
Κανονικά γυμνάστηκαν οι Αριέλ Ιμπαγάσα, Μπάλαζ Μέγερι και Λιούμπομιρ Φέισα. Εκτός προπόνησης έμεινε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, αερόβιο και θεραπεία.