Μπήκε ο Τοροσίδης, προληπτικά μόνος του ο Καραγκούνης

Συνεχίστηκε με διπλή προπόνηση την Τρίτη η προετοιμασία της Εθνικής για τον αγώνα με την Λιθουανία στο Βίλνιους την Παρασκευή, με τον Βασίλη Τοροσίδη να ξεπερνάει τον τραυματισμό του και να προπονείται κανονικά. Μάλιστα, συμμετείχε και στο διπλό, παίζοντας στο δεξί άκρο της άμυνας. Προληπτικά γυμνάστηκε μόνος του ο Γιώργος Καραγκούνης, λόγω ενοχλήσεων, αλλά δεν τίθεται θέμα απουσίας του αρχηγού.Δύο προπονήσεις περιελάμβανε το πρόγραμμα της Τρίτης για την Εθνική μας ομάδα που προετοιμάζεται για το εκτός έδρας ματς της Παρασκευής με την Λιθουανία.

Το πρωί οι διεθνείς μας προπονήθηκαν στο γήπεδο της Τερψιθέας με συνθετικό χλοοτάπητα ώστε να πάρουν μια πρώτη γεύση οι παίκτες, καθώς το γήπεδο στο Βίλνιους είναι κι αυτό με συνθετικό χλοοτάπητα.

Κανονικά προπονήθηκε ο Βασίλης Τοροσίδης που ήταν τραυματίας τις προηγούμενες μέρες. Ετσι, ο Φερνάντο Σάντος, εκτός του Βύντρα, έχει πλέον άλλη μια πολύτιμη λύση για το δεξί άκρο της άμυνας.

Στον αντίποδα, ο Γιώργος Καραγκούνης ταλαιπωρείται από μια φλεγμονή στο δάχτυλο που δεν του επέτρεψε να προπονηθεί. Ωστόσο, δεν υπάρχει ανησυχία και ο αρχηγός θα παίξει κανονικά την Παρασκευή.