Μπαμ με Προύιτ στο Ρέθυμνο

Ετοιμος να πραγματοποιήσει μία πολύ καλή μεταγραφή είναι ο ΑΓΟΡ, αφού η ομάδα του Ρεθύμνου θα αντικαταστήσει τον Κλιφ Κόλιμον με τον πρώην πρωταθλητή του ΝΒΑ με τους Μπόστον Σέλτικς, Γκέιμπ Προύιτ.Ο 26άχρονος αμερικανός γκαρντ αναμένεται στο Ρέθυμνο την Τετάρτη (27/3), προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Γιαπλέ.
Είναι πολύ πιθανό, ο Προύιτ να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΑΓΟΡ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (1/4), για την 22η αγωνιστική της Α1.
Ο 26άχρονος αμερικανός γκαρντ έχει ύψος 1.93μ. και είχε επιλεγεί στο Νο. 32 του ντραφτ του ΝΒΑ το καλοκαίρι του 2007 από τους Μπόστον Σέλτικς.
Την επόμενη χρονιά ο απόφοιτος του USC κατέκτησε και το πρωτάθλημα με τους Κέλτες, όντας ο τέταρτος πλέι μέικερ στο ρόστερ της ομάδας, πίσω από τους Ρόντο, Χάους και Κασέλ.
Την περίοδο 2010-2011 είχε ένα σύντομο πέρασμα από την Ευρώπη και το Ισραήλ, όπου αγωνίστηκε με την φανέλα της Ιρόνι Ασκελόν.