Μπαρτζώκας: Δεν αποτελεί δικαιολογία η κούραση

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, σε δηλώσεις του μετά την νίκη επί του Κολοσσού, τόνισε ότι η κούραση δεν αποτελεί δικαιολογία για την κακή εμφάνιση της ομάδας του, επισημαίνοντας παράλληλα ότι το μόνο που κρατάει από την αναμέτρηση με τους ροδίτες είναι η νίκη."Μετά τη νίκη επί της Σιένα, είχαμε δύο μέρες να προετοιμάσουμε αυτό το ματς και δεν αποτελεί δικαιολογία η κούραση.

Οσοι παίζουν πρέπει να είναι έτοιμοι να μην δώσουν το δικαίωμα στον αντίπαλο να τους πάρει αυτό για το οποίο έχουν δουλέψει.
Πρέπει να πω συγχαρητήρια στον Κολοσσό, μας βοήθησε κι εμάς καθώς χρησιμοποίησε πολύ ζώνη, την οποία θα αντιμετωπίσουμε αρκετά στο ματς με τη Μακάμπι. Είναι το μόνο θετικό η νίκη.
Στο ημίχρονο είπα στα παιδιά πως όταν έχουμε χάσει 11 βολές κι έχουμε δώσει 10 επιθετικά ριμπάουντ στον Κολοσσό, είναι καθαρά έλλειψη συγκέντρωσης και υποτίμησης της δικής τους προσπάθειας στην προπόνηση και μετά υποτίμησης του αντιπάλου", είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού.
Από την πλευρά των παικτών, ο Κώστας Παπανικολάου πρόσθεσε: "Πρώτα απ' όλα συγχαρητήρια στον Κολοσσό καθώς έκαναν ένα εκπληκτικό παιχνίδι.
Ηταν πολύ συγκεντρωμένοι στην τακτική τους, κάτι που εμείς δεν ήμασταν έτοιμοι να κάνουμε. Σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε δεν πρέπει να ψάχνουνε για δικαιολογίες του στιλ ότι είμαστε κουρασμένοι.
Η ομάδα πρέπει να είναι εδώ σε κάθε ματς. Το μόνο θετικό είναι ότι μέσα από αυτή τη θολούρα πήραμε τη νίκη, που είναι το μόνο που κρατάμε.

Κάθε λεπτό στο παρκέ είναι σημαντικό. Κανείς μας δεν αισθάνεται καλά γι' αυτό το πρόσωπο που δείξαμε.

Από το βράδυ πρέπει να σκεφτούμε τι δεν κάναμε σωστά και από αύριο να δουλέψουμε σκληρά γιατί η συνέχεια είναι δύσκολη".