Μπαρτζώκας: Είμαστε καλύτερη ομάδα από την Φενέρ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, σε δηλώσεις του κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Κωνσταντινούπολη την Πέμπτη (28/3), τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι είναι καλύτερη ομάδα από την Φενερμπαχτσέ Ούλκερ και αν το δείξουν στο παρκέ την Παρασκευή (29/3) θα κερδίσουν, ενώ στάθηκε και στην αντιμετώπιση του ΜακΚάλεμπ."Δεν μπορούμε να βαλουμε την ομάδα μας σε υπολογισμούς. Γι' αυτό και θέλουμε δύο νίκες στα ματς που απομένουν.

Είμαστε συν τον Γιώργο Πρίντεζη που δεν είχε παίξει στο τελευταίο ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και με τη Σιένα.
Είμαστε καλύτερη ομάδα και αν το δείξουμε μέσα στο παρκέ θα κερδίσουμε. Η Φενερμπαχτσέ είναι μια ομάδα με ταλέντο και ποιοτικό ρόστερ, εμείς πρέπει να είμαστε επίμονοι και συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του αγώνα.
Μπορεί να μην έχουν το κίνητρο καθώς έχουν αποκλειστεί, αλλά εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά και να κερδίσουμε.
Οι τραυματισμοί είναι μέσα στο παιχνίδι, με το νέο Top 16 συμβαίνουν σε όλες τις ομάδες τραυματισμοί λόγω των πολλών ταξιδιών και των συνεχόμενων αγώνων.
Αλλά με τους παρόντες παίζουμε. Γιατί αν ήταν έτσι, μετά τον τραυματισμό του Μάντζαρη θα έπρεπε να τα είχαμε παρατήσει.
Η Φενερμπαχτσέ είναι πρώτη στην Τουρκία, εχει αποκλειστεί από την Euroleague και τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως μπορεί να παίξει ο Μπογκντάνοβιτς ή να μην παίξει ο Αντερσεν.
Εμείς πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα τον ΜακΚάλεμπ, καθώς απο αυτόν αρχίζουν όλα. Είναι μια ομάδα που έχει δυνατότητες, αλλά και αδυναμίες", είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού.