Μπαρτζώκας: Να είμαστε υγιείς

Ο Ολυμπιακός νίκησε στο δεύτερο παιχνίδι των ημιτελικών των πλέι οφ τον ΑΓΟΡ με 87-72 και είναι ένα βήμα πριν τους τελικούς. Στα αγωνιστικά προβλήματα στάθηκε ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Γιώργος Μπαρτζώκας.Αναλυτικά όσα σήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού: "Το Ρέθυμνο έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση. Θεωρώ ότι έχει πολύ βαθύ ρόστερ, με 6 περιφερειακούς που δεν υστερούν σε τίποτα από τις άλλες ομάδες. Επίσης, διαθέτουν παίκτες με προσωπικότητα.
Για εμάς από εκεί και πέρα, θεωρώ πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο Κατσίβελης με μία προπόνηση έπαιξε 25 λεπτά και ήταν πολύ καλός. Ο Δημήτρης μας βοήθησε πολύ. Αυτή την στιγμή έχουμε τα θέματα με τον Περπέρογλου και τον Λο. Και θα πρέπει να δούμε πώς θα είναι για το ματς της Δευτέρας".
Για το αν υπάρχουν πιθανότητες να παίξουν και οι δύο στο τρίτο παιχνίδι είπε: "Ο Λο έχει στομαχικό πρόβλημα, έκανε εμετούς. Ο γιατρός πιστεύει ότι θα είναι καλά για το ματς της Δευτέρας. Ο Περπέρογλου από την άλλη πονάει στο μετατάρσιο και θα πρέπει να το δούμε μέρα με την ημέρα".
Για το τι τον απασχολεί ενόψει των τελικών του πρωταθλήματος είπε: "Με απασχολεί να είμαστε υγιείς και τίποτα άλλο. Το κίνητρο θα είναι πολύ υψηλό και για τους δύο αντιπάλους, οπότε δεν με απασχολεί τίποτα άλλο πέραν της υγείας. Έχουμε αποδείξει ότι θα είμαστε έτοιμοι".
Από την πλευρά των παικτών ο Δημήτρης Κατσίβελης τόνισε: "Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς, έπρεπε να βρούμε ρυθμό και τα καταφέραμε. Το Ρέθυμνο είναι πολύ καλή ομάδα. Τώρα θα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να προσπαθήσουμε να νικήσουμε στο Ρέθυμνο. Είχα ένα τραυματισμό και προσπάθησα να μπω και να κάνω ότι μου είπε ο προπονητής αυτό ήθελα. Είμαι καλά".