Μπαρτζώκας: Ξέραμε τι θα αντιμετωπίζαμε

Στις άσχημες συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα με τον Πανιώνιο αναφέρθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος μίλησε και για τον τραυματισμό του Γιώργου Πρίντεζη."Ηταν ένα παιχνίδι σε μια δύσκολη περίοδο για μας, καθώς ερχόμαστε από τη σειρά με την Εφές που καταναλώσαμε μεγάλη ενέργεια, ξέραμε τι ομάδα είναι ο Πανιώνιος, τι θα αντιμετωπίζαμε.

Οι συνθήκες δυστυχώς δεν βοήθησαν να χαρούν όσοι το είδαν το ματς είτε από το γήπεδο είτε από την τηλεόραση καθώς ήταν άδειο το κλειστό και είχε πολλή ζέστη", είπε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Οσον αφορά στο σχήμα με τα τρία γκαρντ που χρησιμοποίησε, τόνισε: "Επαθε διάστρεμμα πριν από  το πρώτο ημίχρονο ο Πρίντεζης, θέλαμε να μοιράσουμε χρόνο να παίξει ο Πέρκινς και να γίνει μοίρασμα σωστό ώστε να μην χαλάσει την "προπόνηση". Ελπίζω του Πρίντεζη να μην είναι κάτι σοβαρό, έπαθε διάστρεμμα".

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ένας ο οπαδός των γηπεδούχων είπε μερικά… γαλλικά στον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος αρκέστηκε να κουνήσει το κεφάλι του: "Δεν έχω κανένα παράπονο (από τον Πανιώνιο και την υποδοχή)", είπε.

Από την πλευρά των παικτών, ο Κάιλ Χάινς τόνισε: "Κάναμε καλή δουλειά απέναντι σε μία καλή ομάδα και δεν ήταν εύκολο ιδίως καθώς προερχόμασταν από μία δύσκολη σειρά με την Εφέ για την Euroleague.

Πρέπει να συγκεντρωθούμε τώρα για τον αγώνα που έχουμε μπροστά μας, με την ΤΣΣΚΑ για τον ημιτελικό της Euroleague".

Οσον αφορά στο γεγονός ότι ο αγώνα διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, επισήμανε: "Δεν μας αρέσει να παίζουμε σε άδεια γήπεδα, αλλά είμαστε εξοικειωμένοι με αυτό καθώς παίξαμε αρκετά παιχνίδια χωρίς κόσμο".