Μπατίστ: Θέλουμε να κερδίσουμε κάθε τίτλο

Αθηναϊκό έδαφος πάτησε ο Μάικ Μπατίστ τα ξημερώματα της Πέμπτης με πτήση μέσω Ζυρίχης από τις Ηνωμένες Πολιτείες με τον Αμερικανό άσο να δηλώνει χαρούμενος που επέστρεψε στο δεύτερο σπίτι του, να τονίζει ανυπόμονος να ξεκινήσει προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό. Οσο για τους στόχους του, ήταν ξεκάθαρος: "Να κερδίσουμε κάθε τίτλο"!"Πουθενά δεν είναι σαν στο σπίτι σου. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θέλω να βοηθήσω ξανά την ομάδα μου όσο περισσότερο μπορώ", τόνισε ο Αμερικανός σέντερ και συνέχισε:

"Η ομάδα, η χώρα... Πάντα έλεγα στα παιδιά πως ήταν το δεύτερο σπίτι μου, όλα αυτά με οδήγησαν στην επιστροφή. Πάντα θεωρούσα τον Παναθηναϊκό σαν δεύτερο σπίτι μου. Η σεζόν που πέρασε δεν ήταν εύκολη για μένα, οπότε πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι πάλι εδώ".

Σε ερώτηση για τον αν μετάνιωσε που άφησε τον Παναθηναϊκό πέρσι σχολίασε: "Δεν έχω μετανιώσει για κάτι... Επέστρεψα πλέον. Σκέφτομαι μόνο το παρόν, το μέλλον και ποτέ το παρελθόν... Δεν μετανιώνω γιατί ότι έγινε, ανήκει στο παρελθόν. Kι εγώ θέλω να ζήσω τη στιγμή. Όπως ξαναείπα είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να βοηθήσω την ομάδα, όπως μπορώ".

Μιλώντας για τον Διαμαντίδη και αν ανυπομονεί να τον συναντήσει, χαμογελά πλατιά και μας λέει: "Ο Διαμαντίδης είναι ένας παίκτης που λατρεύεις να παίζεις μαζί του, πάντα θέλω να παίξω μαζί του και να τον συναντήσω. Απλά ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς καλούς παίκτες. Πάντα σεβόμουν τους γκαρντ στην καριέρα μου και ανυπομονώ να γνωρίσω τα παιδιά την επόμενη εβδομάδα. Πρέπει να δουλέψουμε από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα για να πετύχουμε τους στόχους μας".

Όσο για τους στόχους; Είναι πάντα οι ίδιοι για τον Μπατίστ των 9 χρόνων στον Παναθηναϊκό... "Κάθε χρόνο οι στόχοι είναι πάντα οι ίδιοι. Θέλουμε να κερδίσουμε κάθε τίτλο. Αυτός είναι ο στόχος. Τίποτα δεν θα είναι εύκολο, πάντα είναι δύσκολο. Είναι μία πρόκληση για όλους, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μου".

Παράλληλα, κάλεσε τους νέους του συμπαίκτες να βιαστούν να έρθουν, μια που είναι ο πρώτος που βρίσκεται στη χώρα μας... "Βιαστείτε, ελάτε στην Αθήνα. Νομίζω πως είμαι ο πρώτος που ήρθε. Ήθελα να έρθω νωρίτερα γιατί ήθελα να χαλαρώσω λίγο πριν ξεκινήσουν οι προπονήσεις. Θα τακτοποιηθώ και μετά θα βάλω και πάλι τα αθλητικά μου και θα το απολαύσω".