Μπατιστούτα: Ζηλέυω τον Τότι

Ο Αργεντίνος παλαίμαχος άσος μίλησε για των πρώην συμπαίκτη στην Ρόμα αλλά και για τους Καβάνι, Μέσι και Μπαλοτέλι.Ο Γκάμπριελ Μπατιστούτρα φόρεσε τη φανέλα της Ρόμα την περίοδο 2000-2003 και υπήρξε συμπαίκτης με τον Φραντσέσκο Τότι, με τον οποίο κατέκτησαν ένα πρωτάθλημα και ένα ιταλικό Σούπερ Καπ. Ο παλαίμαχος επιθετικός παραδέχτηκε πως ζηλέυει τον πρώην συμπαίκτη του που τον βλέπει να αγωνίζεται ακόμα σε υψηλό επίπεδο.

Σε δηλώσεις του σε ιταλικά Μέσα , ο Μπατιστούα τόνισε:

Το να βλέπω τον Τότι σε αυτό το επίπεδο είναι κάτι που με ευχαριστεί, τόσο για τον ίδιο όσο και για τον κόσμο που τον βλέπει. Παράλληλα όμως με κάνει να ζηλεύω λίγο. Μου άρεσε να παίζω μαζί του και θα μου άρεσε ακόμα και τώρα να είμαι πλάι του. Έζησα δύο πολύ όμορφα χρόνια στη Ρώμη, ήταν μία μεγάλη εμπειρία, νίκησα και γνώρισα σπουδαίους πρωταθλητές. Διασκέδασα. Είμαι ένας Φιορεντίνο που αγαπήθηκε και στη Ρώμη".

Για την τωρινή γενιά επιθετικών,  δήλωσε:

 "Ο Καβάνι είναι πολύ άξιος, για μένα είναι ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς στον κόσμο. Ο Μπαλοτέλι για τον Τύπο είναι ένας τρελός αλλά για μένα παίζει καλά. Δεν ξέρω τι κάνει εκτός γηπέδου γιατί δεν τον παρακολουθώ. Ο Μέσι; Σε επίπεδο τεχνικής αλλά και στο πόσο σημαντικός είναι στην ομάδα αξίζει όσο ο Μαραντόνα, αλλά ο Ντιέγκο είχε περισσότερα χαρίσματα".

Επίσης ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα παραδέχτηκε πως δεν περίμενε πως ο πρώην συμπαίκτης του στην Ρόμα, ο Βιτσέντζο Μοντέλα, θα εξελιχθεί σε τόσο καλός προπονητής σε Κατάνια και Φιορεντίνα ενώ ευχήθηκε η ομάδα της Φλωρεντίας, στην οποία αγωνίστηκε, να καταφέρει να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ.