Μπαϊράμι ο πρώτος για ΠΑΟ

Ο Κοσοβάρος πολιτογραφημένος Σουηδός αριστεροπόδαρος εξτρέμ Εμίρ Μπαϊράμι θα είναι όπως όλα δείχνουν το πρώτο μεταγραφικό χτύπημα του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν. Ο 25χρονος συμπαίκτης του Ιμπραϊμοβιτς στην Εθνική Σουηδίας, έπαιξε φέτος δανεικός από την Τβέντε στη Μονακό και ο Γιάννης Αναστασίου φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Ολλανδούς για την απόκτησή του.Τα ξημερώματα της Τετάρτης ήρθε στην επιφάνεια μέσω δημοσιεύματος από την Σουηδία και συγκεκριμένα της ιστοσελίδας "aftonbladet.se" το όνομα του Εμίρ Μπαϊράμι, ο οποίος είναι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό.

Ο Μπαϊράμι έπαιξε με τη μορφή του δανεισμού τη φετινή σεζόν στους Μονεγάσκους έχοντας 10 συμμετοχές και 1 γκολ, ωστόσο η ομάδα του Πριγκιπάτου δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του από την Τβέντε.
Ετσι, ο Γιάννης Αναστασίου που έχει πολύ καλή γνώμη για τον παίκτη, καθώς έκανε δύο εξαιρετικές χρονιές στην Τβέντε (40 συμ. - 4 γκολ το 2010-11 και 44 συμ. - 7 γκολ το 2011-12) ήρθε σε συμφωνία με τους Ολλανδούς προκειμένου ο παίκτης να έρθει στον Παναθηναϊκό με ένα μικρό αντίτιμο.
Ο 25χρονος είναι διεθνής 18 φορές με την Εθνική Σουηδίας έχοντας σκοράρει και 2 γκολ. Παίζει ως αριστερός εξτρέμ, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στην δεξιά πλευρά με ανάποδο πόδι.
Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, φέρεται να είναι κοντά στην πρώτη του μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν, αν και οι εξελίξεις στο μέτωπο των αδειοδοτήσεων ενδεχομένως να... φρενάρουν την ολοκλήρωση της μεταγραφής, καθώς αν όντως οι πράσινοι δεν πάρουν άδεια από την ΕΠΟ, τότε θα έχουν το δικαίωμα για μόλις 4 μεταγραφές παικτών άνω των 24 ετών, κάτι που θα διαφοροποιήσει και τα πλάνα τους.