Μπενίτεθ: Μακάρι οι τίτλοι να έρθουν απ' την πρώτη χρονιά

Την επιθυμία του να οδηγήσει τη Νάπολι στην κατάκτηση τίτλων όσο το δυνατόν γρηγορότερα εξέφρασε ο Ράφα Μπενίτεθ στην προσωπική του ιστοσελίδα, στις πρώτες του κουβέντες ως ο νέος τεχνικός των παρτενοπέι.Ο μαδριλένος τεχνικός, που ανακοινώθηκε και επίσημα χθες το βράδυ, ζήτησε επίσης τη στήριξη του κόσμου ενώ εξέφρασε το σεβασμό του για την ιστορία της ομάδας, τους οπαδούς της αλλά και την πόλη της Νάπολι.

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του Ράφα Μπενίτεθ ως προπονητής των ναπολιτάνων:

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος που υπέγραψα σε μια μεγάλη ομάδα. Πρώτα από όλα για την ιστορία του συλλόγου, για την πόλη, την κουλτούρα και τις παραδόσεις της. Αλλά και γιατί θα μπορέσω να μοιραστώ με τον υπέροχο κόσμο της Νάπολι το πάθος του για το ποδόσφαιρο.

Ελπίζω να με στηρίξουν οι οπαδοί της ομάδας από την πρώτη μέρα. Θα ήθελα να με υποδεχτούν ως μέλος της μεγάλης ναπολιτάνικης οικογένειας. Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσουμε όλοι μαζί να παλέψουμε από την αρχή για την κατάκτηση τροπαίων και διακρίσεων, οι οποίες θα έρθουν χάρη στη σκληρή δουλειά, το πάθος και τη συμμετοχή όλων μας. Μακάρι οι τίτλοι να φτάσουν από την πρώτη χρονιά".