Μποροβήλος: Μη χύσετε την καρδάρα με το γάλα

Η διοίκηση του Αστέρα πιάνοντας το σφυγμό των αποδυτηρίων, αισθάνθηκε την ανάγκη να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές προκειμένου να τους κρατήσει σε εγρήγορση ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.Ο Γιώργος Μποροβήλος βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας και για περίπου 10 λεπτά μίλησε στους ποδοσφαιριστές.
Αυτή ήταν μια από τις σπάνιες επισκέψεις του προέδρου της ΠΑΕ στα αποδυτήρια, σε μια προσπάθεια να τονωθεί η αυτοπεποίθηση των παικτών και να νοιώσουν ακόμη περισσότερο την αγκαλιά της διοίκησης.

"Η ώρα για τους μεγάλους αγώνες έφτασε. Πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη και πρέπει να αποδείξετε ότι καλώς μιλάει για εσάς ολόκληρη η Ελλάδα. Αυτό που έχετε καταφέρει εδώ και έξι μήνες πρέπει να το φτάσετε μέχρι το τέλος.

Πρέπει να είμαστε ενωμένοι περισσότερο από ποτέ, να νοιώθετε ακόμη περισσότερο σαν μια οικογένεια και να ξέρετε πως στο τέλος, ό,τι και να συμβεί, εμείς θα είμαστε εδώ. Κάντε πραγματικότητα τα όνειρα που έχετε εσείς, οι άνθρωποι που έχουν χτίσει αυτή την ομάδα και ολόκληρος ο Αρκαδικός λαός.

Θέλουμε να προσέχετε ακόμη περισσότερο τη ζωή σας, είναι κρίμα να χύσετε την καρδάρα με το γάλα. Πετύχετε τους στόχους που έχει ο Αστέρας Τρίπολης και στο τέλος δεν θα χάσετε. Μόνο να κερδίσετε έχετε από την ομάδα και τους ιδιοκτήτες, σε όλα τα επίπεδα...", ήταν μερικά από τα λόγια του προέδρου των Αρκάδων.