Μποροβήλος: Σε υψηλό επίπεδο με Τσιώλη

Ο Γιώργος Μποροβήλος αναφέρθηκε στην απόφαση της διοίκησης του Αστέρα Τρίπολης και τόνισε πως υπάρχει εμπιστοσύνη στον έλληνα τεχνικό, αλλά και η πίστη πως θα διατηρήσει την ομάδα σε υψηλό επίπεδο."Είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι το έργο του κ. Τσιώλη αυτό τον ενάμιση χρόνο που βρίσκεται μαζί μας είναι πάρα πολύ επιτυχημένο. Πάνω σε αυτό λοιπόν στηριχθήκαμε και συζητήσαμε μαζί του, προκειμένου και για αυτόν και για εμάς να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία, η οποία θεωρείται επιτυχημένη και περιμένουμε στο μέλλον να είναι ακόμα πιο επιτυχημένη", είπε ο κ. Μποροβήλος στη Nova και συνέχισε:
"Συμφωνήσαμε για τα δύο επόμενα χρόνια, για το καλοκαίρι και του 2015 και ελπίζουμε πραγματικά μέσα σε αυτό το διάστημα να του δοθεί ο χρόνος, έτσι ώστε να παρουσιάσει ένα έργο το οποίο θα είναι εις βάθος και θα είναι ανάλογο των ονείρων που έχει η ομάδα και η ιδιοκτησία προκειμένου ο Αστέρας να συνεχίσει να είναι σε υψηλό επίπεδο και να συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων ομάδων".
Ακόμη, ο πρόεδρος του Αστέρα υπογράμμισε πως η ανανέωση του συμβολαίου του Σάκη Τσώλη, έγινε πριν τα πλέι οφ, ώστε η ομάδα να είναι ήρεμη και απερίσπαστη.
"Σίγουρα θέλουμε η ομάδα να πάει ήρεμη στα play-off, οι ποδοσφαιριστές να γνωρίζουν ότι ο προπονητής θα συνεχίσει για τα δύο επόμενα χρόνια, να έχει ηρεμία η ομάδα ώστε να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία σε αυτά τα δύσκολα παιχνίδια. Όπως γνωρίζετε ο Αστέρας βγάζει πάγια ανακοινώσεις για να διαψεύσει δημοσιεύματα, ο Αστέρας πραγματικά κινείται υπεύθυνα, μεθοδικά, επαγγελματικά και πραγματικά μας άφησαν αδιάφορους όλα αυτά τα δημοσιεύματα. Εμείς κοιτάζουμε την ομάδα μας και πως θα μπορέσουμε μέσα από τις ενέργειες μας να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα".