Μπουμσόνγκ: Πιστεύω θα σπάσω το συμβόλαιό μου

Την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ με δηλώσεις του στο γαλλικό Τύπο
Για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα και το πως αυτή έχει επηρεάσει τον Παναθηναϊκό, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα μίλησε ο γάλλος κεντρικός αμυντικός των πράσινων στο "RMC".
Ο Μπουμσόνγκ παράλληλα προανήγγειλε ουσιαστικά την αποχώρησή του, εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως το καλοκαίρι θα καταφέρει να σπάσει το συμβόλαιό του ώστε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
"Το ποδόσφαιρο είναι η εικόνα της Ελλάδας, δεν έχει γλιτώσει... Υπάρχει μια βαθιά κρίση και το ποδόσφαιρο είναι... διέξοδος. Υπάρχει περισσότερη βία. Παίξαμε με τον Ολυμπιακό και η σέντρα άργησε λόγω επεισοδίων με την αστυνομία. Είναι μια μικρή αντανάκλαση της Ελληνικής κοινωνίας που υποφέρει. Ωστοσο, τώρα προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της..." τόνισε ο Μπουμσόνγκ, που πρόσθεσε.
"Τρία χρόνια πλέον στον Παναθηναϊκό και η αλλαγή εξαιτίας της κρίσης ριζική! Αδεια γραφεία, καταστήματα, πολλές διαδηλώσεις... Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν έχουν πληρωθεί για αρκετούς μήνες. Εγώ έφτασα κοντά στο να φύγω τον Ιανουάριο για οικονομικούς λόγους. Πιστεύω πως θα σπάσω το συμβόλαιό μου".