Μπουφόν: Στείλαμε το μήνυμα…

Σύμφωνα με τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν, η Γιουβέντους θα δυσκολέψει τη ζωή όσον ομάδων σταθούν εμπόδιο στην φετινή πορεία της "Γηραιάς Κυρίας". Ο 35χρονος γκολκίπερ υποστήριξε πως η νίκη με 2-0 στην έδρα της Μπολόνια το Σάββατο (16/3) αποτελεί προειδοποίηση για τους αντιπάλους της Γιουβέντους.Διαβάστε όσα δήλωσε ο Μπουφόν στην επίσημη ιστοσελίδα του ιταλικού συλλόγου για την νίκη της ομάδας του επί της Μπολόνια:

"Απομένουν πολλοί σημαντικοί αγώνες μέχρι το τέλος της σεζόν. Ωστόσο, στείλαμε ένα δυνατό μήνυμα με την αποψινή μας εμφάνιση. Εμοιαζε πολύ με την περασμένη Κυριακή (νίκη 1-0 κόντρα στην Κατάνια) και πρόκειται για ένα παιχνίδι που ο καλύτερος θα έπαιρνε τους τρεις βαθμούς".

Από την πλευρά του, ο Μαρκίζιο τόνισε: "Ηταν μία σημαντική νίκη, η οποία μας επιτρέπει να πάμε στη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών, με τους βαθμούς που είχαμε μετά από την προηγούμενη. Τώρα έχουμε τη διακοπή του πρωταθλήματος και μετά έχουμε το παιχνίδι με την Ιντερ, έχοντας ένα σημαντικό προβάδισμα στον βαθμολογικό πίνακα".

Αναφερόμενος στην κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Champions League που θα φέρει αντιμέτωπη την ιταλική ομάδα με την Μπάγερν Μονάχου, ο διεθνής χαφ των "μπιανκονέρι" σχολίασε : "Είναι η πιο δυνατή ομάδα στην Ευρώπη μαζί με την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά περιμένουμε να απολαύσουμε τους αγώνες του Champions League. Ξέρουμε τις δυνατότητές του, αλλά θα πάμε σε αυτά τα ματς χωρίς φόβο".