Μπούρμπος: Να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα

Να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα και σε κάποια φάση να σκοράρουν ώστε να πάρουν τη νίκη είναι ο στόχος των παικτών του ΟΦΗ, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Χρήστος Μπούρμπος ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπούρμπος στη Nova:
"Η διαφορά που έχουμε από τις επικίνδυνες θέσεις δεν είναι μεγάλη. Εμείς έχουμε στόχο να κοιτάζουμε την ομάδα μας. Πήγαμε να πάρουμε τη νίκη στη Βέροια, δεν τα καταφέραμε όμως. Κάναμε σημαντικό βήμα, όμως, έστω και με την ισοπαλία, ενώ δεν δεχθήκαμε γκολ. Και με τον Λεβαδειακό πρέπει να παίξουμε όπως με τη Βέροια. Να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα και να μεγαλώσουμε τη διαφορά μας από τις ομάδες που έχουμε κάτω μας".
Μιλώντας για το «κλειδί» του θετικού αποτελέσματος στη Βοιωτία ο Χρήστος Μπούρμπος τόνισε: "Θεωρώ πώς ο Λεβαδειακός δεν είναι στα καλύτερά του. Εμείς αν δεν δεχθούμε γκολ έχουμε παίκτες με ποιότητα, ώστε να σκοράρουμε και να πάρουμε το παιχνίδι. Αυτή τη σεζόν δεν είναι για κομπιουτεράκια! Όλα γίνονται. Προσωπικά δεν έχω μπει στη διαδικασία να χρησιμοποιήσω κομπιουτεράκια. Θέλουμε περισσότερους βαθμούς και στο τέλος να κάνουμε ταμείο. Δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα. Δεν είναι αυτή η δυναμική της ομάδας και θεωρώ αυτονόητο το να μην κινδυνέψουμε".