Μπο: Εχουμε εμπειρία

Ο τεχνικός της Μαρσέιγ, Ελί Μπο, υποστήριξε πως η παρουσία της γαλλικής ομάδας στα ευρωπαϊκά κύπελλα των προηγούμενων ετών θα είναι το "κλειδί" στην προσπάθεια που κάνουν οι Μασσαλοί για να εξασφαλίσουν ένα "εισιτήριο" για το Champions League της επόμενης σεζόν.Την Κυριακή (14/4) η Μαρσέιγ αγωνίζεται εκτός έδρας κόντρα στην πέμπτη της βαθμολογίας Λιλ, με τον γάλλο τεχνικό να γνωρίζει ότι δεν υπάρχουν περιθώρια βαθμολογικής απώλειας.
 
"Είμαστε μία ομάδα συνηθισμένη να συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και περήφανη γι' αυτό. Για τον ίδιο λόγο υπάρχουν και υψηλές απαιτήσεις σε ατομικό επίπεδο, από τον καθένα μας ξεχωριστά και συνολικά από όλους", σχολίασε αρχικά ο Μπο και πρόσθεσε:
 
"Στόχος μας είναι να διατηρηθούμε στη δεύτερη θέση  που βρισκόμαστε για να εξασφαλίσουμε την πρόκρισή μας στο Champions League. Η επόμενη αντίπαλός μας Λιλ είναι πολύ ανταγωνιστική ομάδα, με νίκες στα επτά από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια της και επομένως πολύ δύσκολη. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να συνεχίσουμε στο μονοπάτι που έχουμε χαράξει".