Μόγιες: Δεν πωλείται ο Ρούνεϊ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να κρατήσει τον Γουέιν Ρούνεϊ και ο Ντέιβιντ Μόγες έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στους... μνηστήρες
Η Τσέλσι κάνει την προσπάθειά της για να εντάξει στο δυναμικό της του άγγλο επιθετικό, αλλά ο Μόγιες δεν θέλει να τον παραχωρήσει και κάνει ό,τι μπορεί από την πλευρά του για να τον κρατήσει στο Μάντσεστερ.
"Δεν έχει υπάρξει καμία εξέλιξη και ούτε θέλουμε να υπάρξει, γιατί όπως έχω επαναλάβει στο παρελθόν, ο Ρούνει δεν πωλείται. Θα χρειαστεί να τον δω όταν επιστρέψει στις προπονήσεις και θα προσπαθήσω να τον αξιολογήσω.
Παρακολούθησα τον αγώνα της Αγγλίας με τη Σκωτία χθες το βράδυ και μπορώ να πω πως τα πήγε αρκετά καλά. Έτρεξε πολύ, είχε καλή φυσική κατάσταση, αλλά ήταν ο πρώτος του πραγματικά ανταγωνιστικός αγώνας για τη φετινή χρονιά", τόνισε ο Μόγιες για το μέλλον του Ρούνεϊ στη Γιουνάιτεντ.
Ο Ρούνεϊ αγωνίστηκε για 65 λεπτά στη χθεσινή επικράτηση της εθνικής Αγγλίας απέναντι στη Σκωτία και υπολογίζεται κανονικά για την πρεμιέρα της Γιουνάιτεντ στην Πρέμιερ Λιγκ απέναντι στη Σουόνσι.