Μόνο για... Κύπελλο ο Γκαρσία

Μόνο για το... Κύπελλο υπολογίζει ο Χουμπ Στέφενς τον Πάμπλο Γκαρσία και αυτό αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά. Ο Γερμανός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον Ουρουγουανό άσο και για το παιχνίδι με την Αλκμάαρ στην Ολλανδία για την 2η αγωνιστική της φάση των ομίλων του Europa League.Eκτός αποστολής έμειναν επίσης και οι Κατσικάς και Σκόνδρας, ενώ συμπεριλήφθηκαν οι Τζαβέλλας και Νίνης, οι οποίοι είχαν αποκλειστεί από το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ.

Οσον αφορά τον Λούκας, ο άσος του ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε ανεβάσει πυρετό, λόγως μια μόλυνσης που τον ταλαιπωρούσε, ξεπέρασε το πρόβλημα και θα είναι στη διάθεση του προπονητή του, ο οποίος προσανατολίζεται να τον χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα.

Το πρόγραμμα επικεντρώθηκε στην τακτική, με ασκήσεις για την κατοχή και μεταβίβαση της μπάλας, ενώ ολοκληρώθηκε με ολιγόλεπτο διπλό σε ολόκληρο το γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Χουμπ Στέφενς ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τους:

Χακόμπο, Γλύκο, Γιακουμή, Κίτσιου, Κωνσταντινίδη, Τζαβέλλα, Λίνο, Λόπεθ, Βίτορ, Κατσουράνη, Τζιόλη, Λάζαρ, Λόρενς, Νινή, Ολίσε, Γεωργιάδης, Λούκας, Στοχ, Νέτσιντ, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη.