Νάστος: Για τη νίκη στην Τούμπα

Ο Βαγγέλης Νάστος, πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν του Ατρομήτου, μίλησε με αφορμή το παιχνίδι της Τετάρτης (29/05) ανάμεσα στις δύο ομάδες τονίζοντας πως οι Περιστεριώτες θα διεκδικήσουν τη νίκη και την πρώτη θέση στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.

Ο παίκτης του Ατρομήτου μίλησε στον "Αrena Fm" για το κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, για τα χρόνια που πέρασε στο δικέφαλο του Βορρά αλλά και την παρουσία του στην Ιταλία.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για το αυριανό παιχνίδι:
 "Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα αλλά και ο Ατρόμητος είναι μια πολύ καλή ομάδα. Πάνω από όλα ελπίζω αύριο να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο ΠΑΟΚ αν και δεν ξεκίνησε καλά, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση τώρα. Κι εμείς, όμως, δείξαμε ένα διαφορετικό πρόσωπο στα play off και είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Πιστεύουμε στη νίκη και εάν έρθει αυτή, θα έχουμε πολλές ελπίδες για την πρωτιά. Αν δεν πιστεύαμε πως μπορούμε να κερδίσουμε, δε θα είχε νόημα να κατέβουμε να παίξουμε".

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι αλλά και ποιους παίκτες του  ΠΑΟΚ θα πρέπει να προσέξει ο Ατρόμητος:
"Είναι ισάξιες οι ομάδες πιστεύω και νομίζω πως θα κριθεί στις προσωπικές μονομαχίες. Εμείς ερχόμαστε μόνο για τη νίκη. Δεν επικεντρώνουμε σε κάποιον συγκεκριμένο παίκτη, αλλά στο σύνολο. Σίγουρα, υπάρχει ο Αθανασιάδης, ο Σαλπιγγίδης, ο Ολίσε, ο Καμαρά που δεν ξέρω το κατά πόσο θα είναι έτοιμος. Όλοι αυτοί είναι επικίνδυνοι και μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να μας κάνουν ζημιά κι ας μην είναι μες στο παιχνίδι 10-15 λεπτά".

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ:
"Φυσικά και τα θυμάμαι τα χρόνια που πέρασα από τον ΠΑΟΚ. Από 10 χρονών ήμουν στην ομάδα, έπαιξα σε αυτόν και οφείλω να τον ευχαριστήσω γιατί αυτός με ανέδειξε. Αυτός μου άνοιξε την πόρτα ώστε να πάω στο εξωτερικό και να δοκιμάσω κι εκεί τις τύχες μου. Με βοήθησαν πάρα πολύ όλοι οι άνθρωποι που ήταν στην ομάδα, μεγάλωσα σε μια μεγάλη ομάδα, με σωστές αρχές και σέβομαι άπαντες στο σύλλογο."

Για το ποιοι άνθρωποι κυρίως τον βοήθησαν στον ΠΑΟΚ αλλά και στην Ιταλία:
"Ο Κούλης Αποστολίδης, που τότε ήταν τεχνικός διευθυντής, με πίστευε πάρα πολύ και με βοήθησε. Ο Άγγελος Αναστασιάδης με πίστευε επίσης και με βοήθησε, αλλά και με τον κ. Μπάγεβιτς είχα πολύ καλές σχέσεις. Επίσης, ο Ζήσης Βρύζας, που τον εκτιμώ πάρα πολύ, όταν πήγα στην Ιταλία μου είπε κάποια πράγματα που τα είχα ανάγκη. Με βοήθησε με τη γλώσσα, με τη νοοτροπία που είχαν εκεί. Τώρα, όμως, ανήκω στον Ατρόμητο και είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί είναι ένα πολύ καλό σωματείο. Έχω έρθει ξανά στην Τούμπα ως αντίπαλος, το έχω αποδεχθεί πια".

Για το τι έμαθε στην Ιταλία αλλά και το αν ο καλύτερος προπονητής που είχε στην καριέρα του ήταν ο Άγγελος Αναστασιάδης:
"Έμαθα να μην τα παρατάω ποτέ, πράγμα πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή. Σε αυτό δουλεύουν πολύ οι Ιταλοί, γενικώς δουλεύουν πάρα πολύ. Ο κ. Αναστασιάδης είναι ένας πολύ καλός προπονητής, έχει πολλές γνώσεις σαν προπονητής και δούλευε πάρα πολύ. Και ο κ. Δώνης που είχα πέρυσι είναι ένας γνώστης της προπονητικής, αλλά γενικώς δε θέλω να ξεχωρίσω κάποιον γιατί δε θέλω να αδικήσω κανέναν".