Νέα μεταγραφή... επιπέδου Α1 για τον Νηρέα Λαμίας

Συνεχίζει να... ταράζει τα νερά στο ελληνικό πόλο ο Νηρέας Λαμίας, που έκανε δικό του και τον πρώην του Ολυμπιακού, Φώτη Μπλάνη!Ο 33χρονος περιφερειακός θα φορά το σκουφάκι του Νηρέα την επόμενη σεζόν, με την ομάδα της Φθιώτιδας να ελπίζει ακόμα σε συμμετοχή στην Α1, σε περίπτωση που τα Χανιά δεν κατέβουν στο πρωτάθλημα.

Η διοίκηση του Νηρέα εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τις μεταγραφές που έχουν γίνει, αλλά και τους στόχους της ομάδας -ανεξαρτήτως κατηγορίας.

"Το Δ.Σ. του συλλόγου θέλοντας να ενημερώσει τους φίλους της ομάδας για τα πλάνα και τους στόχους της φετινής χρονιάς. Ανακοινώνει ότι προπονητής της αντρικής ομάδας για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου.

Το έμψυχο δυναμικό της ομάδας φέτος ενισχύετε με πολύ μεγάλα ονόματα όπως του Αντώνη Βλοντάκη, Φώτη Μπλάνη, Ζάχου Αναστασιάδη, Κων/νου Μπουρνάζου, Χρήστου Φλώρου, Αντώνη Χαριτάκη και Άκη Σταυρόπουλου.

Αρκετά παιδιά από την περσινή ομάδα θα τιμήσουν και φέτος το σκουφάκι της ομάδας του Νηρέα μαζί με τους Λαμιώτες αθλητές του συλλόγου.

Το συμβούλιο με τον πρόεδρο του Νηρέα θέλουν η ομάδα της Λαμίας να είναι άκρως ανταγωνιστική όπου και αν αγωνιστεί φέτος, είτε στην Α2 είτε στην Α1 Εθνική κατηγορία".