Νίκη στο... Μπαμ Μπαμ

Ενα... καυτό τετράλεπτο με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ήταν αρκετό στον Εργοτέλη, ώστε να πετύχει 2 τέρματα και να πάρει τη νίκη με 2-0 επί του Λεβαδειακού στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής το βράδυ της Δευτέρας στο Παγκρήτιο. Με πρωταγωνιστές τους Μπαντιμπανγκά (έφτιαξε τα δύο γκολ), Μπαμ Μπαμ και Αναστασάκο οι Κρητικοί πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Προσπάθησε ο Μάντζιος για τους Βοιωτούς, αλλά ήταν άστοχος στην τελική προσπάθεια... Με 4-4-1-1 παρέταξε τον Εργοτέλη ο Γιάννης Πετράκης. Τερματοφύλακας ο Αθανασίου, δεξιά στην άμυνα ο Τζανακάκης, αριστερά ο Ρέντζας. Κεντρικοί αμυντικοί οι Σαρρής και Πίτσος. Αμυντικά χαφ οι Κοζορώνης και Μπουχαλάκης, δεξιά ο Μπαντιμπαγκά, αριστερά ο Χαντί. Στην επίθεση ο Μπαμ Μπαμ πίσω από τον Αναστασάκο που ήταν στην κορυφή.

Με 4-2-3-1 παρέταξε το Λεβαδειακό ο Τάκης Λεμονής. Με τερματοφύλακα τον Πρζιρόβσκι, αριστερό μπακ είναι ο Λυκογιάννης, δεξί ο Μουλόπουλος. Κεντρικοί αμυντικοί οι Γεωργίου και Μανόλο. Αμυντικά χαφ είναι οι Λαμπρόπουλος και Μαχαίρας, στις πτέρυγες οι Κονέ και Ορτέγκα, ενδιάμεσα ο Βασιλείου και στην κορυφή της επίθεσης ο Μάντζιος.

Η πρώτη καθαρή ευκαιρία του Εργοτέλη, έγινε στο 26' με τον Αναστασάκο να σουτάρει και τον γκολκίπερ του Λεβαδειακού να διώχνει. Στο 33' ο Λεβαδειακος, απείλησε με τον Γεωργίου να πιάνει την κεφαλιά και τον Αθανασίου να διώχνει δύσκολα στη γωνία του.

Με γκόλ απο τα αποδυτήρια ξεκινησε το δεύτερο ημίχρονο ο Εργοτέλης. Ο Αναστασάκος εκμεταλεύτηκε την ατοική προσπάθεια του Μπαντιμπανγκά και το σούτ του Χαντί και με προβολή εξ επαφής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-0).

Στο 50' ο Εργοτέλης, πέτυχε και δεύτερο γκόλ. Ο Μπαντιμπανγκά έβγαλε την ιδανική πάσα στον Μπαμ-Μπάμ, ο οποίος με ένα εξαιρετικό πλασέ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2-0, μέσα σε αποθέωση.

Στο 65' και 67' ο Λεβαδειακός προσπάθησε να αντιδράσει με τον Μάντζιο να είναι πρωταγωνιστής σε δυο καλές στιγμές, αλλά ο Αθανασίου ήταν σταθερός κρατώντας το 2-0 υπέρ του Εργοτέλη.

Εργοτέλης (Γ. Πετράκης): Αθανασίου, Πίτσος, Τζανακάκης, Σαρρής, Ρέντζας, Κοζορώνης, Μπουχαλάκης, Χαντί, Μπαντιμπαγκά (86' Μπουρσέλης) , Μπαμ Μπαμ (62' Βερπακόφσκις), Αναστασάκος (89' Δωματάς).
Λεβαδειακός (Τ. Λεμονής): Πρζιρόβσκι. Μουλόπουλος, Ορτέγκα, Γεωργίου, Μαρτίνεθ, Λαμπρόπουλος (79' Ροτζέριο Μάρτινς), Μαχαίρας (55' Μανού), Κονέ, Μάντζιος, Λυκογιάννης, Βασιλείου (61' Γιάντσης).