"Να φέρω τίτλο στη Νάπολι"

Δηλώσεις έκανε ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν στο πλαίσιο της παρουσίασής του από τη Νάπολι αναφερόμενος στους στόχους της ομάδας αλλά και το βαρύ φορτίο του ρόλου του αντικαταστάτη του Καβάνι.
"Μίλησαμε τους Αργεντίνους φίλους μου που ζουν στην πόλη και μου είπαν τα καλύτερα οπότε αποφάσισα να έρθω εδώ παρά το ενδιαφέρον της Αρσεναλ. Στην απόφαση μου, βέβαια, έπαιξαν ρόλο και οι μεταγραφές των συμπαικτών μου στη Ρεάλ αλλά και η παρουσία του Ράφα Μπενότεθ. Σε αυτή την πόλη είναι όλοι αφιερωμένοι 100% στον Μαραντόνα και ένιωσα την αγάπη των οπαδών από την πρώτη στιγμή, όταν προσγειώθηκα στη Ρώμη", δήλωσε αρχικά ο Αργεντίνος φορ.
Για τους στόχους της Νάπολι: "Ξέρουμε ότι απέναντι μας θα είναι η Γιουβέντους, μια πολύ δυνατή ομάδα που ξεκινάει ως φαβορί. Θα είναι μια ωραία μάχη και ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Αυτό ονειρευόμαστε και θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε"
Για το γεγονός ότι καλείται να αναπληρώσει το κενό του Καβάνι: "Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να βάλω όσα γκολ έβαλε ο Εντίνσον αλλά θα προσπαθήσω να βοηθήσω ώστε η ομάδα να κατακτήσει κάτι σημαντικό. Στο ιταλικό πρωτάλημα υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι επιθετικοί και όλοι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Είμαι υπερήφανος που βρίσκομαι εδώ, έχουμε πολύ καλή ομάδα και ελπίζω να φέρω στη Νάπολιέναν τίτλο που λείπει πολλά χρόνια".