Νικολοπούλου: Τα πάντα για την πρόκριση

Η εθνική ομάδα πήρε το εισιτήριο για τον τελικό των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2015 κόντρα στο Ισραήλ και ο στόχος είναι η νίκη απέναντι στην Πολωνία (22/06) που θα τη φέρει στα τελικά της διοργάνωσης.Η Αγγελική Νικολοπούλου μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ ξεκαθάρισε πως η ομάδα θα κάνει τα πάντα για να πάρει την πρόκριση.
"Πετύχαμε το στόχο μας. Νικήσαμε καθαρά το Ισραήλ. Το αποτέλεσμα βγήκε μέσα από την ομαδικότητα και τη σκληρή άμυνα. Όλα ξεκίνησαν από το πάθος μας στην άμυνα και τις καλές επιλογές στην επίθεση. Ακολουθήσαμε πιστά τις οδηγίες του προπονητή. Είχε γίνει πολύ καλή δουλειά στο σκάουτινγκ και είχαμε διαβάσει τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού κάθε παίκτριας του αντιπάλου".
Σχετικά με το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Πολωνία στο κλειστό της Εργάνης η 22χρονη παίκτρια του Πρωτέα Βούλας τόνισε: "Πάμε για ό,τι καλύτερο. Στόχος μας είναι η πρόκριση και θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό. Τις μέρες που έχουμε μπροστά μας μέχρι τον αγώνα του Σαββάτου θα δουλέψουμε ακόμη περισσότερο για να καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας. Και σε αυτό το παιχνίδι θα θέλαμε να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να μας ωθήσει στη νίκη".