Νικολόπουλος: Δε θα ασχοληθούμε με 20 ηλίθιους

Ο επικεφαλής της ελληνικής αποστολής στους Μεσογειακούς Αγώνες, Αντώνης Νικολόπουλος, παρουσιάστηκε ευχαριστημένος από την διοργάνωση της Μερσίνης.
Ο Αντώνης Νικολόπουλος στάθηκε στην άρτια διοργάνωση των αγώνων και δεν θέλησε να επικεντρωθεί στις προκλήσεις που υπήρχαν για την ελληνική αποστολή.
Αναλυτικά όσα ανέφερε στον " NovaΣΠΟΡ FM":
"Η διοργάνωση στην Τουρκία ήταν η καλύτερη όσων έχω πάει. Οι Τούρκοι έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή στην διαμονή των αθλητών, στην μεταφορά τους και την εξυπηρέτηση των αποστολών. Τα στάδια τους ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Βέβαια, δεν μπορούμε να πούμε πως δεν υπήρχαν προβληματάκια αλλά η καλή διάθεση για άμεση εξυπηρέτηση υπήρχε. 
Το επίπεδο ήταν υψηλό. Εδωσαν χρήματα αφειδώς για τους Αγώνες και αν εξαιρέσουμε κάποια μικροπροβλήματα με το ίντερνετ όλα τα άλλα ήταν εξαιρετικά. Ελπίζω να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο. 
Οταν μπήκε η ελληνική αποστολή στο Στάδιο, σηκώθηκαν όλοι οι Τούρκοι και μας χειροκρότησαν. Μαζί τους και ο Ερντογάν. Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με 20 ηλίθιους και ό,τι φώναζαν ή με όσους ήθελαν να προκαλέσουν".