Νιώθει ήδη πρωταθλητής ο Ζλάταν

Πέντε αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του Σαμπιονά, η Παρί Σεν Ζερμέν απέχει 9 βαθμούς από τη δεύτερη Μαρσέιγ, με τον φορ των "παριζιάνων", Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, να εκφράζει την ικανοποίησή του για τη διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα του.Αναλυτικά όσα είπε ο Ιμπραΐμοβιτς σε γαλλικά μέσα ενημέρωσης:

"Βρισκόμαστε μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε, χωρίς πολύ κόπο, να τερματίσουμε πρώτοι με την ολοκλήρωση του Σαμπιονά. Είναι όμορφο να κερδίζεις, για αυτό το λόγο, εξάλλου, ήρθα στο Παρίσι το περασμένο καλοκαίρι. Αυτό θα είναι ένα ακόμα πρωτάθλημα που κατακτώ, αλλά έχει ιδιαίτερη αξία για μένα, αφού είναι το πρώτο μου στη Γαλλία. Είμαι χαρούμενος, ικανοποιημένος, αλλά και κουρασμένος, μετά από την υπερπροσπάθεια που καταβάλαμε όλοι οι παίκτες της Παρί".

"Καμία επιτυχία δεν έρχεται χωρίς να… επενδύσεις σε κόπο. Δουλεύουμε όλοι μας πολύ σκληρά από το περασμένο καλοκαίρι και έχουμε κάνει πολλές θυσίες. Ολες οι ομάδες θέλουν να μας κερδίσουν και αυτό δυσκολεύει την αποστολή μας. Κουραστήκαμε πολύ για να πάρουμε τη διαφορά των 9 βαθμών από την Μαρσέιγ, αλλά νομίζω πως την αξίζαμε".