"Νιώσε τη μαγεία του Γεντί Κουλέ"


Με μότο "όλοι στο Γεντί Κουλέ, νιώσε τη μαγεία του Γεντί Κουλέ, γύρνα σπίτι σου, γύρνα στο Γεντί Κουλέ", ο ΟΦΗ παρουσίασε την Τετάρτη τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου, αλλά και τις τιμές των απλών εισιτηρίων ανά παιχνίδι σε όλες τις Θύρες.Η ΠΑΕ ΟΦΗ παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας και τα εισιτήρια των αγώνων για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014. Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι η ΠΑΕ ΟΦΗ, παρουσιάστηκαν τα εισιτήρια διαρκείας αλλά και τα εισιτήρια των αγώνων για την αγωνιστική περίοδο. Η παρουσίαση έγινε από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ανδρέα Μανουσάκη, τον εμπορικό διευθυντή Πάνος Κατσαΐτη και τον διευθυντή επικοινωνίας Μανόλη Χρονάκη.

Αρχικά έγινε η παρουσίαση των τιμών των νέων διαρκείας που είναι:

Θύρα 1: 80€ (100€ πέρσι)

Θύρα 4,5: 90€  (120€ πέρσι)

Θύρα 2: 200€ (300€ πέρσι)

Θύρα 8: 250€ (300€ πέρσι)

Θύρα 7: 300€ (400€ πέρσι)

Θύρα 9: VIP 300€ (400€ πέρσι)

Θύρα 9: VVIP 600€ 1000€ πέρσι)

Στις τιμές αυτές θα υπάρχει 10% έκπτωση για τους περσινούς κατόχους διαρκείας, 10% έκπτωση για αγορά 5 έως 9 απλών εισιτηρίων, 20% έκπτωση για αγορά 10 ως 20 απλών εισιτηρίων, έκπτωση 20% σε ανέργους, πολύτεκνους και φοιτητές και 25% έκπτωση για τους γονείς των παιδιών που είναι στις Ακαδημίες του ΟΦΗ.

Οι εκπτώσεις ισχύουν για ένα μήνα από την ημέρα που κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας και οι παραπάνω προσφορές δεν συνδυάζονται μεταξύ τους, ενώ για αγορά μέσω καρτών VISA οποιασδήποτε τράπεζας, η αποπληρωμή θα γίνει σε 6 άτοκες δόσεις.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΝΑ ΑΓΩΝΑ

H ΠΑΕ ΟΦΗ, λαμβάνοντας υπόψη τις οικονομικές συνθήκες, παρουσίασε σήμερα για πρώτη φορά και τις τιμές των απλών εισιτηρίων που θα ισχύσουν για όλο το χρόνο. Οι τιμές είναι ανάλογα με τον αντίπαλο καθώς η ΠΑΕ χώρισε τις ομάδες σε δύο γκρουπ, ανάλογα με την δυναμική ή την εμπορικότητα τους.

Ο πρώτος όμιλος περιλαμβάνει τους εντός έδρας αγώνες με αντιπάλους τους: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, ΠΑΟΚ, ΑΡΗ, ΑΤΡΟΜΗΤΟ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΠΛΑΤΑΝΙΑ, ΕΡΓΟΤΕΛΗ, ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο δεύτερος όμιλος περιλαμβάνει τους εντός έδρας αγώνες με αντιπάλους τους: KΑΛΛΟΝΗ, ΑΠΟΛΛΩΝ, ΠΑΝΙΩΝΙΟ, ΞΑΝΘΗ, ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ, ΒΕΡΟΙΑ, ΟΜΑΔΑ Β’ (η ομάδα που θα ανέβει από τα μπαράζ της Β’ Εθνικής)

Οι τιμές των απλών εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρα 1: 10€ A’ γκρουπ, 5€ Β’ γκρουπ

Θύρα 4-5: 10€ A’ γκρουπ, 5€ Β’ γκρουπ

Θύρα 2: 15€ A’ γκρουπ, 10€ Β’ γκρουπ

Θύρα 3: 15€ A’ γκρουπ, 10€ Β’ γκρουπ

Θύρα 8: 20€ A’ γκρουπ, 15€ Β’ γκρουπ

Θύρα 7: 20€ A’ γκρουπ, 15€ Β’ γκρουπ

Πριν την παρουσίαση των τιμών, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ανδρέας Μανουσάκης στον πρόλογο του τόνισε τα εξής: «Η νέα χρονιά ξεκινά με την κυκλοφορία των νέων εισιτηρίων διαρκείας. Αντιλαμβανόμενοι τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν σε όλο τον κόσμο και την κοινωνία, έχουν γίνει μεγάλες μειώσεις στις τιμές των εισιτήριων. Υπάρχουν διαρκείας από 80 ευρώ. Επίσης θα υπάρχουν και επιπλέον εκπτώσεις και παροχές στους κατόχους, ενώ προσιτές θα είναι τιμές για όλους και στα απλά εισιτήρια κάθε αγώνα. Θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε όλο τον κόσμο να δει από κοντά την ομάδα, η οποία χρειάζεται τη βοήθεια του κόσμου. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, φέτος είμαστε σε μια αφετηρία χωρίς προβλήματα. Και φέτος ο κόσμος θα πρέπει να αγκαλιάσει την ομάδα γιατί αυτός είναι ο αιμοδότης της και τον θέλουμε κοντά μας για να ζήσουμε μεγάλες στιγμές. Θέλουμε να έχουμε γεμάτο γήπεδο για να προσφέρουμε χαρές σε όλους. Υπάρχει μια θετική αύρα και ενέργεια που πρέπει να την αξιοποιήσουμε. Να είναι sold out σε κάθε αγώνα και να υπάρχει η βοήθεια όπως γίνεται σε κάθε αγώνα μέχρι τώρα».

Εκπτωτικό πρόγραμμα για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της νέας περιόδου.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ σε μια προσπάθεια να τονώσει την Ηρακλειώτικη οικονομία αλλά και να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερες παροχές στους κατόχους εισιτηρίων διάρκειας, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα σύνδεσης των εισιτηρίων διαρκείας με ελεύθερους επαγγελματίες, επιχειρήσεις και καταστήματα. Είναι ένα πρόγραμμα παροχής εκπτώσεων και προσφορών στους κατόχους εισιτήριων διαρκείας της νέας περιόδους 2013-2014 (Αύγουστο 2013 έως Ιούλιο 2014). Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν έμποροι, καταστηματάρχες, επιχειρηματίες και ελεύθεροι επαγγελματίες με το να στείλουν ένα mail στο marketing@ofifc.gr όπου θα αναγράφουν την ονομασία και τα πλήρη στοιχεία της επιχείρησής τους (διεύθυνση, τηλέφωνο, site, e-mail)  καθώς και την παροχή που είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΟΦΗ. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι εντελώς δωρεάν και δεν υπάρχει περιορισμός στο είδος της προσφοράς. Κάθε επιχείρηση είναι ελεύθερη να επιλέξει τι θέλει να προσφέρει στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΟΦΗ, ανάλογα με το είδος των προϊόντων/υπηρεσιών που προσφέρει στην αγορά. Στο τέλος Αυγούστου 2013, η ΠΑΕ ΟΦΗ θα δημοσιοποιήσει μέσω του επίσημου site της www.ofifc.gr τα στοιχεία όλων των επιχειρήσεων και τις προσφορές τους. Επίσης, σε κάθε επιχείρηση θα σταλεί αφίσα η οποία θα ενημερώνει το κοινό για το γεγονός της συμμετοχής της στο πρόγραμμα και μία φορά το μήνα, σε εντός έδρας αγώνα, θα διανέμεται στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο με τα στοιχεία όλων των συμμετεχόντων και τις προσφορές τους.

***Συμβολικά με τις μακέτες των νέων καρτών διαρκείας φωτογραφήθηκαν εκπρόσωποι από κάθε κομμάτι της οικογένειας του ΟΦΗ, με τον Πάτερ Στυλιανό Σαβουϊδάκη εφημέριο στο Σάρχο να εκπροσωπεί τους γονείς των παιδιών της Ακαδημίας, τον Γιάννη Χαλκιαδάκη από τους οργανωμένους, τον Παύλο Αδάμο επικεφαλής των τμημάτων υποδομής, τον Νίκο Διαλυνά από το σύλλογο μετόχων και τον Ανδρέα Μανουσάκη από την ΠΑΕ.