Νοκ άουτ Αζαρένκα, Νταρσίς, Ισνερ και Στέπανεκ

Συνεχίζονται οι εκπλήξεις στο Wimbledon με τους Βικτόρια Αζαρένκα, Στιβ Νταρσίς, Τζον Ισνερ και Ράντεκ Στέπανεκ να αποσύρονται από τη διοργάνωση λόγω τραυματισμού.Η λευκορωσίδα τενίστρια απέσυρε τη συμμετοχή της στο τουρνουά, καθώς ο τραυματισμός που υπέστη στο αριστερό γόνατο στην πρεμιέρα αποδείχθηκε πιο σοβαρός από όσο αρχικά υπολόγιζε. Υπενθυμίζουμε ότι Η Βίκα στον αγώνα ενάντια στην Μαρία Ζοάο Κέλερ και στα πλαίσια του δεύτερου σετ γλίστρησε με αποτέλεσμα να διακοπεί το παιχνίδι για λίγη ώρα. Η Αζαρένκα επέστρεψε και  κέρδισε το ματς. 
Λίγο πριν την έναρξη του δεύτερου παιχνιδιού κόντρα στην Φλάβια Πενέτα η Αζαρένκα ανακοίνωσε την απόσυρσή της από το Grand Slam του Λονδίνου.
Ούτε ο Στιβ Νταρσίς θα συνεχίσει την προσπάθεια του στο Wimbledon. Ο βέλγος τενίστας μετά την συγκλονιστική του νίκη επί του Ραφαέλ Ναδάλ, αποσύρθηκε από τον δεύτερο αγώνα του κόντρα στον Λούκας Κούμποτ, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο. 
Παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι μεταξύ Τζον Ισνερ και Αντριάν Μαναρινό ξεκίνησε κανονικά, δεν ολοκληρώθηκε με τον Ισνερ να τραυματίζεται στο 3ο γκέιμ και να εγκαταλείπει την αναμέτρηση.

Ο Ράντεκ Στέπανεκ τραυματίστηκε και εγκατέλειψε στο δεύτερο σετ ένω έχανε με 6-2, 5-3 από τον Γέρσι Γιάνοβιτς.