Νοκ άουτ για 15 μέρες ο Μασάντο

Κάκωση στο δεξί γόνατο υπέστη ο Πάουλο Μασάντο στο Αγρίνιο και θα επιστρέψει στη δράση μετά από δύο εβδομάδες. Χάνει το ματς με την Αντερλεχτ ο πορτογάλος
Ο Πάουλο Μασάντο αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο στο ισόπαλο 0-0 με τον Παναιτωλικό και οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για κάκωση στο δεξί γόνατο.
Οι εκτιμήσεις επιβεβαιώθηκαν και ο Μασάντο θα μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες περίπου. Ως εκ τούτου θα χάσει το πρώτο ματς Κυπέλλου με τον Φωκικό στο Καραϊσκάκη, το εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο (28/9), αλλά και το ματς με την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες (2/10) για τη 2η αγωνιστική του Champions League.
Στο μεταξύ, το απόγευμα της Δευτέρας (23/9) οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού άρχισαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Τετάρτης (25/9, 18:00) με αντίπαλο τον Φωκικό.
Με αυτό το ματς η ομάδα του Ολυμπιακού μπαίνει για φέτος στον θεσμό του Κυπέλλου. Όσοι από τους ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο Αγρίνιο έκαναν αποθεραπεία, ενώ όσοι δεν έπαιξαν πολύ, γυμνάστηκαν κανονικά.
Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Λεάντρο Σαλίνο (οπίσθιο μηριαίο, αριστερά), ενώ θεραπεία και ατομικό έκαναν οι Γκαετάν Μπονγκ (πρόβλημα στον αστράγαλο) και Νταβίδ Φουστέρ (θλάση πρώτου βαθμού στον δεξιό προσαγωγό). Το πρόγραμμά του συνέχισε ο Μιγκέλ Τόρες. Την Τρίτη (24/9) η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 19:00.