Νοκ άουτ ο Λαζάρ, έξω κι ο Σταφυλίδης

Οριστικά χωρίς τον Κοστίν Λαζάρ θα αγωνιστεί στο Καραϊσκάκη ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ την ίδια ώρα πρόβλημα προέκυψε και με τον Κώστα Σταφυλίδη
Δύο δυσάρεστα νέα περίμεναν τον Γιώργο Δώνη στην προπόνηση της Παρασκευής (29/3). Ο Λαζάρ, που ταλαιπωρείται από ίωση, ούτε σήμερα κατάφερε να προπονηθεί και ως εκ τούτου τέθηκε εκτός πλάνων για το ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής.
Τα εμπόδια στην προετοιμασία συνεχίστηκαν, με τον Κώστα Σταφυλίδη να αποχωρεί από την προπόνηση με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο. Ο νεαρός αμυντικός έμεινε εκτός αποστολής και αύριο θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.
Παρόλα αυτά η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με τους ερυθρολεύκους συνεχίστηκε σε έντονους ρυθμούς. Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση, ασκήσεις στην κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας και στην εναλλαγή αμυντικής συμπεριφοράς σε επιθετική και το αντίστροφο.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσης διπλό στα 3/4 του γηπέδου και εξάσκηση στις στημένες φάσεις. Πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησαν οι τραυματίες Κουμάλο και Πέλκας και ατομικό ο Κωνσταντινίδης.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το Καραϊσκάκη: Ιτάνζ, Γλύκος, Γιακουμής, Αποστολόπουλος, Ετο, Λίνο, Κατσουράνης, Σίλντενφελντ, Ιντζίδης, Κάτσε, Φωτάκης, Κίτσιου, Βούκιτς, Καμαρά, Λόρενς, Ρομπέρ, Ολίσε, Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης