Νοκ άουτ ο "Πέρο" για Λιβαδειά

Με μια σημαντική απουσία θα πάει στην Λιβαδειά ο ΟΦΗ καθώς ο Αλέξης Περογαμβράκης δεν θα βρίσκεται στην διάθεση του Γιάννη Πετράκη.
Οι ενοχλήσεις που αισθάνεται στον δικέφαλο δεν έχουν υποχωρήσει με αποτέλεσμα να μην του επιτρέψουν να προπονείται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο 25χρονος επιθετικός του ΟΦΗ δεν κατάφερε να προπονηθεί την Πέμπτη και αυτομάτως τίθεται νοκ άουτ για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Κατά συνέπεια ο ΟΦΗ θα πάει στο μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου δίχως τον πρώτο σκόρερ στην διάθεση του και με τον Γιάννη Πετράκη να ψάχνει τις απαραίτητες ανάσες για το πως θα καλυφθεί το κενό του Περογαμβράκη στην επίθεση.

Κατά τα άλλα, στην προπόνηση της Πέμπτης δεν πήρε μέρος ο Σαρ που έχει προσβληθεί από ίωση και ο Καπουράνης που έκανε θεραπεία στο γόνατο.

Αντίθετα ο Μονιάκης για πρώτη φορά έπειτα από καιρό ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος το οποίο περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και δίτερμα σε μικρό χώρο.

Αύριο το πρωί στις 10 θα γίνει η τελευταία προπόνηση και έπειτα θα επιλεγεί η αποστολή που το μεσημέρι θα «πετάξει» για την Αθήνα και από κει οδικώς για την Λειβαδιά.