Ντάσιος: Νίκη με ΟΦΗ και πεντάδα

Ως ένα μεγάλο βήμα για την κατάληψη της πέμπτης θέσης θα είναι ενδεχόμενη νίκη του ΠΑΣ επί του ΟΦΗ στον αγώνα του Σαββάτου στο Γεντί Κουλέ, σύμωνα με τον Γιώργο Ντάσιο.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντάσιου στη Nova:

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ:
«Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι για εμάς. Πρέπει να προσπερνάμε τα γεγονότα που συνέβησαν στο παρελθόν. Δεν τα ξεχνάμε αλλά τα προσπερνάμε. Βαθμολογικά θέλουμε πολύ το παιχνίδι γιατί εάν πάρουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα κάνουμε ένα πολύ καλό βήμα για την πεντάδα αν και ξέρουμε πόσο δύσκολο ματς είναι».
Για το γήπεδο και τον προβληματισμό των παικτών:
«Φυσικά και μας προβληματίζει. Πρώτα κοιτάμε την ασφάλειά μας όχι μόνο των ποδοσφαιριστών αλλά και των θεατών. Λίγο μας αφήνει μία απορία και αν γινόταν κάπου αλλού θα ήταν τελειωμένη η υπόθεση. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στους παράγοντες και την επιτροπή που θα αποφασίσει για το που θα γίνει το ματς και προέχει η ασφάλεια».
Για τη βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων:
«Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο ΟΦΗ έχει πιο δύσκολο πρόγραμμα και πιστεύω ότι θα μπει πολύ δυνατά στο παιχνίδι για να πάρει τη νίκη αλλά και μείς θέλουμε τη νίκη για τους δικούς μας λόγους».
Για το πώς βιώνει τη φετινή χρονιά:
«Είναι πολύ καλή η φετινή χρονιά. Σε κάθε παιχνίδι είτε εντός είτε εκτός η ομάδα παίζει το ίδιο και διεκδικούμε τη νίκη απ' το πρώτο λεπτό και αυτό φαίνεται και στο γήπεδο. Μακάρι η ομάδα να πετύχει και μια θέση στην ομάδα για να μείνει και στην ιστορία γιατί θα είναι πολύ δύσκολο να το ξαναπετύχει».
Για τις βάσεις που έχει βάλει η ομάδα:
«Έχουμε καλό κορμό και παιδιά που έρχονται από πίσω με πάθος και θέληση να φτάσουν ψηλά. Αν γίνει και στη συνέχεια η ίδια δουλειά τότε ο ΠΑΣ θα φτάσει ψηλά και να καταλαβαίνουμε τα πράγματα που μας ζητούν οι προπονητές μας».