Ντικούδης: Χαρούμενος για την επιστροφή μου στην ΑΕΚ

Ο Δήμος Ντικούδης επιστρέφει στην ΑΕΚ έπειτα από δύο χρόνια, αυτή τη φορά από το πόστο του τεχνικού διευθυντή, και δήλωσε πολύ χαρούμενος για αυτό στη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του.Ο Δήμος Ντικούδης αναλαμβάνει να βοηθήσει την Ενωση να επιστρέψει στην Α1 από τη θέση πλέον του τεχνικού διευθυντή και σήμερα (27/5) παρουσιάστηκε επίσημα στα γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, παρουσία των Αλέξη Αλεξίου, Σπύρου Παπαϊωάνου και Βαγγέλη Ζιάγκου.

Ο άλλοτε παίκτης των κιτρινόμαυρων ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις:

Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω σε μια μεγάλη ομάδα και χαίρομαι που πλέον επικρατεί μια υγιή κατάσταση. Έχω ζήσει πολλά στην ΑΕΚ, αξέχαστες στιγμές.

Όταν έγινε η προσέγγιση από τον κόουτς ,που μου ζήτησε να επιστρέψω για να βοηθήσω, δεν το σκέφτηκα σχεδόν καθόλου. Ήρθα να βοηθήσω για να φτάσει ο σύλλογος σε υψηλό επίπεδο. Παρακολουθούσα την ομάδα στη Β’ Εθνική, πλέον όμως οι στόχοι μεγαλώνουν. Θέλουμε σταδιακά να μεγαλώνουμε την ΑΕΚ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό.

Είναι νωρίς ακόμα για να οριοθετήσουμε στόχους. Το σίγουρο είναι πως θα πηγαίνουμε βήμα-βήμα.

Από την στιγμή που είδα πως η κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ είναι καλή και υγιής, δεν είχα ενδοιασμούς και δεν είχα να φοβηθώ τίποτα.

Γίνεται μεγάλη προσπάθεια και χαίρομαι που θα είμαι εδώ για να βοηθήσω".