Ντομίνγκες: Νιώθω τιμή και περηφάνια

Περήφανος που θα αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού δήλωσε στην επίσημη παρουσίασή του από την ΠΑΕ ο Τσόρι Ντομίνγκες. Ακόμη, δήλωσε ενθουσιασμένος από την αγάπη του κόσμου και αποφασισμένος να ανταμείψει τους φιλάθλους με την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο."Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Νιώθω τιμή και περηφάνια. Ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό", ήταν τα πρώτα λόγια του Αλεχάντρο Ντομίνγκες κατά την επίσημη παρουσίασή του από τον Ολυμπιακό, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Ήρθα στον Ολυμπιακό γιατί ξέρω πως πρόκειται για έναν μεγάλο σύλλογο, με μεγάλη ιστορία, που παίζει σε υψηλό επίπεδο. Αυτό ακριβώς θέλω κι εγώ, να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο".

Για τον κόσμο είπε: "Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για την αγάπη που μου έχουν δείξει από την πρώτη στιγμή. Θέλω να τους επιστρέψω αυτήν την αγάπη με τις εμφανίσεις μου μέσα στο γήπεδο".

Ακόμη σχολίασε: "Είχα δεχθεί τηλεφωνήματα κι από άλλες ομάδες, αλλά από την πρώτη στιγμή ήθελα να έρθω στον Ολυμπιακό, γιατί είναι μία μεγάλη ομάδα, που βρίσκεται πάντα στις πρώτες θέσεις.

Ξέρω πώς ο κόσμος αγκαλιάζει τους παίκτες και υπόσχομαι πως θα δουλέψω σκληρά για να τους ευχαριστήσω".

Όσον αφορά στην παρουσία του Μίτσελ στον πάγκο των νταμπλούχων Ελλάδας, ο 32χρονος Αργεντίνος μεσοεπιθετικός υπογράμμισε: "Μου άρεσε πάρα πολύ που με ήθελε ο προπονητής και ήταν κι αυτός ένας από τους λόγους που ήρθα. Μου αρέσει να αγωνίζομαι μπροστά από το κέντρο, αλλά είμαι στη διάθεση του προπονητή μου να αγωνιστώ όπου εκείνος κρίνει ότι είναι καλύτερα".

Ερωτηθείς τέλος για το αν αισθάνεται έτοιμος να αναλάβει ηγετικό ρόλο εντός γηπέδου αλλά και μέσα στα αποδυτήρια των "ερυθρολεύκων", δήλωσε: "Πρέπει να ξεκινήσω ταπεινά και να συνεργαστώ με τους συμπαίκτες μου. Το αν θα αποκτήσω ηγετικό ρόλο θα το δούμε αργότερα, μετά από σκληρή δουλειά".

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασής του, ο Ντομίνγκες πήρε τη φανέλα με το Νο 35 που φορούσε μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο ο Βασίλης Τοροσίδης.