Ξάνθη: Χωρίς Λοντίγκιν, Μαρίν με Αρη, επιστρέφει ο Βασιλακάκης


Η ισοπαλία στη Ν. Σμύρνη και το τελικό 3-3 με τον Πανιώνιο ανήκουν στο παρελθόν για την Ξάνθη που πλέον στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι της τελευταίας στιγμής με τον Αρη στα Πηγάδια.
Η αποστολή της ομάδας το απόγευμα της Δευτέρας προπονήθηκε στο αθλητικό της κέντρο στα Πηγάδια, με τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα να ακολουθούν ασκήσεις αποκατάστασης και τους υπόλοιπους ασκήσεις τακτικής.

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν για τον Μαρίνο Ουζουνίδη που δεν μπορεί να υπολογίζει στο τελευταίο παιχνίδι τους τιμωρημένους Γιούρι Λοντίγκιν (4 κίτρινες) και Νικολά Μαρίν (αποβλήθηκε στη Ν. Σμύρνη) ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Θόδωρος Βασιλακάκης.

Την Τρίτη οι παίκτες θα πάρουν ανάσες ξεκούρασης στο ρεπό τους και από την Τετάρτη το απόγευμα η προετοιμασία θα εντατικοποιηθεί ενόψει του φινάλε του πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται πως πριν το εντός έδρας παιχνίδι της 30ης αγωνιστικής της SKODA ΞΑΝΘΗ με τον Άρη στο γήπεδο των Πηγαδίων, στα σημεία ελέγχου πριν το γήπεδο οι κάτοχοι καρτών – μελών θα πρέπει να επιδεικνύουν μαζί με την κάρτα μέλους και την αστυνομική τους ταυτότητα . Διαφορετικά δεν θα τους επιτραπεί η πρόσβαση στο «SKODA ΞΑΝΘΗ Arena».